Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division 2

Új ellenség bukkan fel a Tom Clancy’s The Division 2 végén

A Black Tusks frakció csak a játék sztorija után, az endgame részen jelenik meg.

2019.02.08. 10:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft remélhetőleg alaposan kielemezte a 2016-os Tom Clancy’s The Division összes jó és rossz tulajdonságát. Majd fogta az így kapott tapasztalatokat, és szépen beépítette a bő egy hónap múlva érkező Tom Clancy’s The Division 2-be.

Az egyik sokak által emlegetett negatívum a játék endgame része volt, vagyis az a szakasz, amikorra a sztorit kiveséztük és már csak „lófráltunk” Manhattan utcáin. Ilyenkor is rengeteg küldetésre, kihívásra vállalkozhattunk egyedül vagy barátainkkal, de ezek hamar nagyon önismétlővé váltak. Ezen szeretne változtatni a francia stúdió, ezért érdekes ötlettel álltak elő.

A The Division 2-ben összesen négy ellenséges bandával kell majd farkasszemet néznünk, ezek közül hárommal már a sztoriban is. De lesz egy negyedik, a Black Tusks, amely csak az endgame résznél bukkan majd fel, hogy így valami új élményt és kihívást kínáljon. Éppen ezért ők lesznek a legkeményebb ellenfeleink az egész játékban, akik a kampány befejezése után az összes sztori-küldetésben megjelennek majd. Így ezek újrajátszása egészen más élményt kínál, hiszen a Black Tusks egyedi taktikával és felszereléssel vonul csatába. Természetesen az így újra teljesített küldetések végén sokkal erősebb felszereléseket is szerezhetünk. A Black Tusks fegyvertárát csúcstechnológiás eszközök teszik ki, amelyek között veszedelmes drónok és kutyaszerű őrrobotok is megtalálhatóak. Arról nem is beszélve, hogy hajlamosak lesznek ellesni néhány taktikánkat és ezeket ellenünk fordítani.

Az új ellenség már a jelenleg zajló zárt bétában is tiszteletét teszi, így minden résztvevő saját kézből tapasztalhatja meg keménységüket. A Tom Clancy’s The Division 2 március 15-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, az előfizetői privát béta pedig még február 11-ig fut mindhárom platformon. ■

Tom Clancy's The Division 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló