Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Outer Worlds

Senki sem lesz halhatatlan a The Outer Worldsben

Az Obsidian Entertainmnet készülő szerepjátékában szó szerint mindenkit meg lehet majd ölni. Mindenkit.

2019.02.08. 10:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly decemberben leplezte le következő projektjét az Obsidian Entertainment. Ez lesz a The Outer Worlds, amely már az első képekkel, videóval és infókkal felcsigázta a szerepjátékok szerelmeseit. Ez nem is csoda, hiszen az Obsidian általában remekműveket tesz le e műfajban.

A The Outer Worldsről azonban egyelőre nem sok részletet árultak el. A napokban szerencsére ez picit változott, ugyanis a történetmesélésért felelős senior narrative designer, Kathryn Megan Starks egy interjúban elárult néhány érdekes apróságot. A játékban szó szerint bárkit meg lehet majd ölni. Sok más sztoriközpontú szerepjátékban (mint a Fallout vagy a The Elder Scrolls szériák) akadnak olyan NPC-k, akik a sztori szempontjából sérthetetlenek. Nos, ez a The Outer Worldsben nem így lesz. A fejlesztők elképzelése szerint ugyanis az, hogy bármikor bárkit szabadon lemészárolhatunk, tovább fokozza a szabadságérzetet. Más kérdés, hogy az efféle ámokfutásra hány játékosnak lehet valódi igénye, illetve ennek fényében hogyan oldják majd meg a történet továbbgördítését.

A The Outer Worlds még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a tervek szerint még idén megérkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

The Outer Worlds
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Outer Worlds

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló