Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fear the Wolves

Ingyenes héttel rajtolt el a Fear the Wolves

A battle royale játék elérte végleges formáját, ebből az alkalomból az első héten mindenki ingyen próbálhatja ki.

2019.02.08. 10:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Vostok Games és a Focus Home Interactive is beszállt a battle royale versenybe, de egyelőre a Fear the Wolves nem váltotta meg a világot. Ahogy egyre sűrűbbé válik a mezőny, és bukkannak fel a nagyok komolyabb kihívói (lásd: Apex Legends), úgy válik egyre nehezebbé is kitűnni a tömegből. A Fear the Wolves a csernobili tereppel és a S.T.A.L.K.E.R. játékokkal megteremtett hangulattal próbálja magához csábítani a játékosokat.

A játék eddig csak early access változatban volt elérhető, ám a minap elérte véglegesnek szánt formáját. A fejlesztők ebből az alkalomból meghirdették a First Hunter Week eseményt, amely tulajdonképpen a játék ingyenes kipróbálási lehetőségét takarja. Egészen február 12-ig bárki szabadon tehet egy kísérletet a játékkal, és ha meggyőzik az élmények, akkor szintén február 12-ig fél áron meg is vásárolhatja.

A teljes verzióban újdonságok is helyet kaptak, megjelentek végül a különleges képességeket rejtő ereklyék is. A Wolf Hearth ereklye lehetővé teszi, hogy uralmunk alá hajtsuk a zónában kószáló mutáns farkasfalkákat. A Spore pedig egy olyan ereklye, amely révén a falakon keresztül is meglátjuk az ellenséget. Ezek megszerzéséhez azonban meg kell küzdenünk a veszedelmes Wolf Matriarch-kal vagy be kell merészkednünk a leginkább sugárfertőzött lezárt területekre is. ■

Fear the Wolves
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fear the Wolves

hozzászólások (15)

Sityi
Sityi 2019.02.12. 16:50
Tudom, de az feltételezi, hogy ismered a művet. :-D
De tulajdonképp a "csak egy maradhat" tökéletesen fedi a valóságot - mondjuk itt pont nem, mert ha fel tudsz mászni a menekülést jelentő helikopterre, akkor is nyertél. Na de nem akarok előre elárulni mindent a készülőfélben lévő ismertetőmből...
david139
david139 2019.02.13. 10:18
Nem egészen, a könyvben az emberek induláskor kapták meg a fegyvereiket, nem volt guberálás :p
Trufa
Trufa 2019.02.13. 12:31
"Magyarul" multi-fps, de csak egy játékmóddal? Spanyolviasz esete. Tényleg nem értem egyébként, BF-ben ugyanennek tűnik a rush mód, stb.

Úgy egyébként engem nem zavar, mint a farmszimulátorok meg még 86 másik féle játék, ami nem vonz.
GeryG
GeryG 2019.02.13. 12:38
Klasszikus Last Man Standing annyival megspékelve, hogy többen vannak a régi hagyományos multinál (ott max 32-en voltak, itt játéktól függően 60-100 fő), sokkal nagyobb a pálya is, illetve a kezdésnél egy alsógatyán kívül semmi sincs nálad, mindent a pályán kell összeszedegetni.

A koncepció egyébként nem életképtelen, csak a legtöbb játékban baromi lassú, kiegyensúlyozatlan. Értem ez alatt, hogy a játékidő 95%-ában tök egyedül (esetleg csapattársakkal) kóborolsz helyszínről helyszínre, hogy valami használható felszerelést összekaparj. Aztán egyszer csak a semmiből beleszaladsz egy másik játékosba, aki jó eséllyel megöl. Sok játékban rendszeres, hogy úgy halsz meg, hogy még csak meg sem húztad egyszer sem a ravaszt... ergo igazi akció játékélményt nem nagyon kínál, van helyette egyfajta szorongás (némi monoton unalommal fűszerezve), hogy csak le ne lőjenek, vagy legalább had lőjek egyet én is.
Trufa
Trufa 2019.02.13. 12:48
Köszi, legalább nem töltöm le feleslegesen. Nem mintha a csernobili környezet vonzana. Engem már a CS:GO körök előtti vásárolgatása is idegesített, nemhogy a fegyverekért még mászkáljak is.

Kóboroltam eleget a BF2-ben 1-1 fejesért annak idején.
ajánlott olvasnivaló