Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Jim Ryan lesz a Sony Interactive Entertainment új elnök-vezérigazgatója

Jim Ryan lesz a Sony Interactive Entertainment új elnök-vezérigazgatója

A jelenlegi elnök-vezérigazgató, John Kodera a jövőben az innovatív felhasználói élmények létrehozására fog összpontosítani.

2019.02.20. 13:53 | GeryG | kategória: Üzleti

Izgalmas tavasz elé néz a Sony Interactive Entertainment, ugyanis jelentős személyi változások várhatóak a vezérkarban. Egészen pontosan április 1-től új elnök-vezérigazgató áll a cég élére. A Sony házon belül oldja meg az elnökcserét, ugyanis a jelenlegi elnökhelyettes Jim Ryan foglalja el a pozíciót. Munkáját ezentúl közvetlenül Kenichiro Yoshida, a Sony Corporation elnök-vezérigazgatója fogja felügyelni.

A jelenlegi elnök-vezérigazgató, John (Tsuyoshi) Kodera sem távozik a vállalattól, ő ugyanis a jövőben elnökhelyettesi pozícióban az innovatív felhasználói élmények létrehozására és a hálózati részleg továbbfejlesztésére fog összpontosítani.

Jim Ryan 1994-ben csatlakozott a Sony Interactive Entertainment európai székhelyéhez, ahol azóta számos vezető pozíciót töltött be. 2011-ben kinevezték a SIEE elnökének, amely a PlayStation üzletág több mint 100 részlegének vezetéséért felelős Európában, a Közel-Keleti régióban, Afrikában és Óceánia országaiban. 2016 áprilisa óta a SIE globális értékesítési és marketing vezetője, 2018 januárja óta pedig a SIE elnökhelyetteseként támogatta John Kodera munkáját a PlayStation üzletág fejlesztésében. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló