Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steel Division 2

Történelmi csaták a Steel Division 2-ben

Hat egyedül, kooperatív módban vagy kompetitív módban is teljesíthető történelmi csatát élhetünk át a stratégiában.

2019.03.06. 13:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Steel Division 2 amolyan fehér hollóként érkezik idén, hiszen bár az elmúlt években volt némi fellángolás, továbbra sem dúskálhatunk a második világháborús stratégiákban. Az Eugen Systems csapata viszont kifejezetten ebben a témában érzi otthon magát.

Történelmi csaták a Steel Division 2-ben

A Steel Division 2 az egyszemélyes kampány mellé más tartalmakat is kínál, ilyen lesz a napokban bejelentett hat történelmi csata is. Ezeket - Battle for Orsha, Bobr, Krupki, Pleshchenitsy, Lenina és Naratch Lake – egyedül is teljesíthetjük, de az igazi mókát a kooperatív mód jelentheti, illetve lesz lehetőség 2v1-től 3v3-ig bármilyen felállású kompetitív összecsapásokra is. A történelmi csaták során – a történelmi hitelesség jegyében – csak előre megadott egységekkel és hadosztályokkal gazdálkodhatunk, de bizonyos esetekben válogathatunk ezek között. A helyszínek viszont mind tökéletes másolatai lesznek az eredeti terepnek, ahogy erről szó van a Steamen is.

Az Eugen Systems emellett azoknak is kedveskedik, akik már az első résszel is játszottak. Számukra nyolc exkluzív hadosztályt hoznak át abból a játékból, ezzel 350-nel megnövelve az egységek számát, köztük az amerikai Sherman Jumbo tankkal vagy a brit Churchill IV nehéz gyalogsági páncélossal.

Történelmi csaták a Steel Division 2-ben

Végül, de nem utolsósorban érdemes lehet elgondolkozni a játék előrendelésén, ezzel ugyanis garantált helyet kapunk a premier előttre tervezett zárt bétán is. Arról egyelőre nincs hír, hogy ezt pontosan mikor tartják, de a közelgő megjelenés miatt bizonyára a következő hetekben lesz esedékes. Akik pedig a Commander Deluxe Edition, a General Deluxe Edition vagy a Total Conflict Edition valamelyikének szavaznak bizalmat, 48 órával a hivatalos premier előtt megkapják a játékot.

A Steel Division 2 kizárólag PC-re fog megjelenni április 4-én. ■

Történelmi csaták a Steel Division 2-ben
Történelmi csaták a Steel Division 2-benTörténelmi csaták a Steel Division 2-ben
Steel Division 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Steel Division 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló