Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division 2

Már előtölthető a Tom Clancy’s The Division 2

Sőt, már előtölthető a premiernapi frissítés is. Befutott a launch trailer, a gyűjtői kiadások vásárlói pedig holnapután kezdhetik is Washington kipucolását.

2019.03.10. 13:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A következő hetek a Ubisoft új játékáról, a Tom Clancy’s The Division 2-ről szólhatnak majd. A zárt és a nyílt béta alapján minden rajongó felmérhette már, hogy nagyjából mire számíthat a folytatástól, illetve technikailag mennyire felel majd meg neki a PC-je (ez ugye konzolok esetében nem kérdés).

A Ubisoft szeretné, ha minden játékos a premier napján már az első perctől kezdve belevethetné magát Washington megtisztításának kalandjaiba, ezért ha előrendelted, már most előre le lehet tölteni a játék fájljait PC-n és konzolokon egyaránt. Ez platformtól függően a következő letöltendő adatmennyiséget jelenti:

  • PC: 48-52 GB (Uplayen és az Epic Games Store-ban is eltérhet a méret)
  • PlayStation 4: 88-92 GB
  • Xbox One: 48-52 GB

Látható, hogy PS4-en közel a duplája a letöltési méret a többi platformhoz képest. A Ubisoft elmondása szerint, bár a PS Store csak ~48 GB-nak írja a letöltendő fájlt, valójában régiótól és lokalizációtól függően 88-92 GB-ra rúg majd a telepített állomány, szóval érdemes helyet csinálni a játéknak a merevlemezen.

Cikkajánló
Tom Clancy’s The Division 2 privát béta – tisztogatás Washingtonban
A fagyos New York után futottunk egy kört a napsütötte Washingtonban is.
» Olvasd el!

Mindhárom platformon elérhető már az első frissítés is, amelynek méretét beleszámolták a fenti adatokba. Holnaptól viszont már az 1.5-ös frissítés is letölthető lesz, amely további 2 GB letöltést jelent. Míg előbbi általános hibajavításokat tartalmaz, addig utóbbi kifejezetten a hibás vagy hiányos hangokat rakja helyre.

Érdekesség, hogy játék digitális PC-s változatát csak a premier napjáig, vagyis március 15-ig lehet majd a Uplayen vagy az Epic Games Store-on kívül megvásárolni. A külsős online áruházaknak ugyanis csak eddig van lehetősége árusítani a PC-s kulcsokat, utána már csak a Uplay vagy az Epic Games Store felületén lehet hozzájutni a digitális változatokhoz. Mindez a Ubisoft és az Epic Games közötti megállapodás eredménye. Bár ez elsőre rosszul hangozhat, valójában még nyerhetnek is rajta a rajongók, ugyanis több ilyen online áruház is kedvezményesen kínálja az utolsó napokban a megmaradt kulcsokat.

A Ubisoft egyébként fellőtte a világhálóra a játék launch trailerét is, ezt feljebb meg is nézhetitek. Aki pedig a Dark Zone, Dark Zone Definitive, Gold, Phoenix Shield vagy Ultimate Edition kiadások valamelyikére adta le az előrendelését, az három nappal a hivatalos premier előtt, már március 12-től megkezdheti Washington utcáinak megtisztítását PC-n, PS4-en és X1-en egyaránt. ■

Tom Clancy's The Division 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló