Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Conglomerate 451

Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451

Hamarosan korai hozzáférésben az olasz csapat sci-fi RPG-je.

2019.03.27. 09:23 | szerző: Dino | kategória: Játék

A cyberpunk közkedvelt téma lett manapság, leginkább a CD Projekt RED új fejlesztését, a Cyberpunk 2077-et övező hype-nak köszönhetően. Szinte nem telik el hét, hogy ne kapnánk hírt egy újabb ilyen témájú játékról. Persze teljesen érthető ez a dömping, hiszen bolond lenne egy amúgy is sci-fit készítő csapat, ha a Witcher-fejlesztőket övező lelkesedés farvizén evezve nem hajtaná a maga malmára a vizet legalább egy kicsikét. Így gondolkodhatott a 2017-ben alakult olasz RuneHeads is, amikor belekezdtek második játékukba, a Conglomerate 451-be.

A stílussal is biztosra akartak menni, így a manapság igen divatos dungeon crawler műfajt választották játékuknak. Mondjuk ez annak fényében se meglepő, hogy első játékuk, a másfél évvel ezelőtt megjelent Fall of Light is ebbe a kategóriába tartozott. A Conglomerate 451 sztorija 2099-ben játszódik, Conglomerate városában harcok dúlnak, a központot a 451-es szektor jelenti (és így mindjárt világos a játék címe is). A káosz megfékezésére klónokat küldenek a zónába, hogy bármi áron helyreállítsák a rendet.

A sci-fi RPG a klasszikus dungeon crawler játékmechanikát hozza el, körökre osztott harcokkal, roguelike elemekkel, mindezt pedig erőforrás-menedzseléssel, technológiai kutatásokkal, fegyver- és páncélfejlesztéssel, valamint természetesen a témának megfelelően implantokkal és hackeléssel kiegészítve.

A Conglomerate 451 hamarosan korai hozzáférésben lesz elérhető Steamen. A befejezett verzió megjelenésére valamikor az év végéig számíthatunk, a 1C Entertainment kiadásában. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451
Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451Cyberpunk és dungeon crawler: ez lesz a Conglomerate 451
Conglomerate 451
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Conglomerate 451

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló