Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars Jedi: Fallen Order

Ősszel jön a Star Wars Jedi: Fallen Order

Nem csak az kilencedik epizód mutatkozott be a hétvégén, de az EA is lerántotta a leplet a következő játékról.

2019.04.15. 16:06 | GeryG | kategória: Játék

Az utóbbi években divattá vált szidni az EA-t azért, amit a Star Wars névvel művelt. Legalábbis a Star Wars Battlefront 2 milliók szemében messze volt a jótól. Úgy tűnik azonban, hogy a kiadó tanult a hibákból, és a következő Star Wars játékban már nem erőltetik a multiplayert, illetve mikrotranzakció sem lesz.

A napokban bejelentett Star Wars Jedi: Fallen Order ugyanis egy ízig vérig egyszemélyes akció-kalandjáték lesz. A bejelentés időzítése aligha lehet meglepő, hiszen a napokban leplezték le a soron következő mozifilmet is.

A Fallen Orderről egyelőre nem sok részlet ismert, de ezek alapján is érdemes lehet rá odafigyelni. A történet egy ifjú padavanról szól, aki természetesen a birodalom elől menekül. De persze ez a menekülés nem múlhat el harcok nélkül, így a harcrendszer egyike lesz a játék alappilléreinek. A fejlesztést a Respawn Entertainment végzi, akik elmondása szerint a harcrendszer változatos és dinamikus lesz, ugyanakkor gyorsan és könnyen megtanulható. Minden ellenfelünk más és más taktikát igényel majd. Már csak azért is, mert a birodalom kifejezetten a jedik ellen kiképzett különleges osztagosokat fog a nyakunkra küldeni. Szerencsére a fénykardunk mindig a kezünk ügyében lesz, illetve az erőt is meg tudjuk majd zabolázni valamelyest.

A Star Wars Jedi: Fallen Order a tervek szerint november 15-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig bizonyára sokkal többet is megtudunk majd, de vélhetően az első játékmenet-bemutatóra az E3-ig kell még várnunk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Star Wars Jedi: Fallen Order
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars Jedi: Fallen Order

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló