Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint?

Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint?

A Ubisoft holnap jelentheti be a sorozat következő epizódját.

2019.05.08. 20:25 | GeryG | kategória: Játékhírek

A Tom Clancy nevével fémjelzett játékok táborába számos alsorozat tartozik, amelyek zöme önmagában is hatalmas rajongótábort gyűjtött maga köré. Ilyen a kommandósokról szóló Rainbow Six, a világkatasztrófa után életre hívott alvó ügynököket bemutató The Division, de ide sorolhatjuk természetesen a titkos alakulat kalandjait feldolgozó Ghost Recont is.

Idén tavasszal a menetrend a Tom Clancy’s The Division 2-t hozta el nekünk, de úgy tűnik, hogy a Ubisoft máris elérkezettnek látja az időt, hogy bejelentse a következő Tom Clancy játékot. És bár rajongók milliói várják Sam Fisher újbóli eljövetelét, a jelek szerint ismét csalódniuk kell. A következő Tom Clancy játék ugyanis nem egy új Splinter Cell lesz, hanem a Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint. Legalábbis az elmúlt napok pletykái szerint.

A sztori a francia kiadó német online áruházában felbukkant Wolves Collector’s Editionnel kezdődött, amelyhez egy menő figura is jár. Persze ezt villámgyorsan el is tüntették, de a szemfüles rajongók által így is elterjedt az interneten. Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, de erre a hírek szerint holnap délután kerülhet sor.

Egyes források a Breakpointot összekötik a sorozat legutóbbi epizódja, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nemrég megjelent új sztori-DLC-jével, az Operation Oracle-lel. Ebben ugyanis egy mentőakcióban vehetünk részt: egy Skell Tech mérnököt kell megmentenünk, de a Ghost Recon csapat feje, Cole D. Walker is bekavar a dolgokba. A Skell Tech egyébként egy csúcstechnológiás kütyüket tervező és gyártó cég, így a találgatások szerint a Breakpointban is körülvesznek majd minket a high tech holmik.

Mindez persze egyelőre csak találgatás és pletyka, így a holnap délutáni hivatalos Ubisoft bejelentésig érdemes is mindezt ekként kezelni. De ha így lesz, ismét milliók teszik majd fel a kérdést: és mi lesz a Splinter Cellel? ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (7)

GustyX
GustyX 2019.05.08. 22:42
Azt hiszem ennek apropóján ismét feltolom a játékot. Kíváncsi vagyok erre az új küldetésre. Bár ha abból indulok ki, hogy egyetlen free küldetést sem toltam végig, lehet csak a helyet foglalná:D

Na igen, az eredeti felújítását határozottan bevenné a gyomrom. Persze csak ha 3td nézetben lenne és azért inkább lenne "2019 trendjeinek megfelelő" (vagyis casual játékos is boldogulna vele, vagy ha úgy tetszik fejleszthetnék konzolra is):):-O:-P
ivanova36
ivanova36 2019.05.09. 09:06
Furcsa, hogy az Ubi nem készítette még el egy, a Campus-ról szóló játékot. Az autentikusabb Tom Clancy történet mint amiket az utóbbi időkben alkottak.

Osonásos merényletek (splinter cell hangulat) mellett éles lövölde (division hangulat) és járműves balhék ( GR wildlands hangulat) is részeit képezik a Campus történetének. Na meg persze világ -vagyis USA- megmentés mellett bosszúhadjáratos sztori is akad a történésekben. És változatos karakterek, segítők is szerepet kaphatnának, igaz a most divatos jelenségek (erőltetett női hős, meleg férfi szereplők, kötelező afroamerikai karakter - voltak afroamerikai karakterek, de nem a származásukra volt kihegyezve, hanem érdemeikre) nem sűrűn voltak benne az eredeti írásokban.
Lacko
Lacko 2019.05.09. 11:07
Szóval az Ubi csinált egy fake/teaser oldalt ennek a Skell Technek, ahol videó is van a termékeikről. Kicsit izgulok, hogy azért ne egy Watch Dog 3 legyen...
Videót utólagosan beraktam a hírbe.
GeryG
GeryG 2019.05.09. 11:10
Elvileg ma délután 2-3 között lesz a bejelentés, akkor minden kiderül. :)

szerk: 20:30-kor lesz a bejelentés a hivatalos oldal szerint.
GustyX
GustyX 2019.05.09. 21:04
Meeehh.....
Ez jó!
Vegyes érzelmek.
De jó lesz.
Röviden:)
ajánlott olvasnivaló