Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Heavy Rain: The Origami Killer

PC-re is megjelent a Heavy Rain

Ahogy előre jelezték, a Quantic Dream thriller kalandjátéka mától érhető el.

2019.06.24. 23:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sokan bánkódtak az elmúlt években, mert a Quantic Dream zseniális kalandjátékai kizárólag PlayStation 3-ra és 4-re jelentek meg. Ám a francia stúdió idén bejelentette, hogy mindhárom eddig konzol-exkluzív kalandjátéka elkészül PC-re is. A sort ma a Heavy Rain nyitotta meg.

A Heavy Rain egy thriller, amelyben egy gyerekekre specializálódott sorozatgyilkos után nyomozhatunk. A történet egyik főhőse Ethan Mars, akinek szintén elrabolták a gyermekét, de mellette irányíthatjuk Madison Paige riportert, Scott Shelby magánnyomozót és Norman Jayden ügynököt is. Mindannyian sötét titkokat rejtegetnek a világ elől, mi pedig apránként ismerhetjük meg őket, hogy végül kiderüljön, ki a gyilkos. Ahogy azt a stúdiótól már megszokhattuk, döntéseink és cselekedeteink nyomán a történet is más-más végkifejlet felé halad, így korántsem biztos, hogy végül minden új alakul, ahogy azt szeretnénk.

A Heavy Rain PC-s változata egyelőre csak az Epic Games Store kínálatában található meg. ■

Heavy Rain: The Origami Killer
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Heavy Rain: The Origami Killer

hozzászólások (1)

Trufa
Trufa 2019.06.26. 09:02
Király :) Majd valami karácsonyi akciókor le is ütöm pár €-ért. Sőt, talán addig mindhárom játék lesz Humble Bundle-ben :)
ajánlott olvasnivaló