Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Heavy Rain: The Origami Killer

PC-re is megjelent a Heavy Rain

Ahogy előre jelezték, a Quantic Dream thriller kalandjátéka mától érhető el.

2019.06.24. 23:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sokan bánkódtak az elmúlt években, mert a Quantic Dream zseniális kalandjátékai kizárólag PlayStation 3-ra és 4-re jelentek meg. Ám a francia stúdió idén bejelentette, hogy mindhárom eddig konzol-exkluzív kalandjátéka elkészül PC-re is. A sort ma a Heavy Rain nyitotta meg.

A Heavy Rain egy thriller, amelyben egy gyerekekre specializálódott sorozatgyilkos után nyomozhatunk. A történet egyik főhőse Ethan Mars, akinek szintén elrabolták a gyermekét, de mellette irányíthatjuk Madison Paige riportert, Scott Shelby magánnyomozót és Norman Jayden ügynököt is. Mindannyian sötét titkokat rejtegetnek a világ elől, mi pedig apránként ismerhetjük meg őket, hogy végül kiderüljön, ki a gyilkos. Ahogy azt a stúdiótól már megszokhattuk, döntéseink és cselekedeteink nyomán a történet is más-más végkifejlet felé halad, így korántsem biztos, hogy végül minden új alakul, ahogy azt szeretnénk.

A Heavy Rain PC-s változata egyelőre csak az Epic Games Store kínálatában található meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Heavy Rain: The Origami Killer
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Heavy Rain: The Origami Killer

hozzászólások (9)

Sucee
Sucee 2020.04.21. 23:56
Hjaj te, mindenhol ráharapsz a trollkodásra?
Gobiakos
Gobiakos 2020.04.22. 09:01
Összekevered: itt nem ő a troll! ;-)
CorMyuS
CorMyuS 2020.04.25. 20:01
Én sem gondolom hogy kalandjáték, de ha ilyen címek alatt jelennek meg a cikkek róla: "Ahogy előre jelezték, a Quantic Dream thriller kalandjátéka mától érhető el.", "Kalandjáték, amely beszippant, lenyűgöz, elborzaszt, és nem enged, amíg minden szálat fel nem göngyölítesz benne." , "rengeteg gombnyomogatás vár azokra, akik úgy döntenek, hogy belevágnak az egyik legjobb kalandjátékba, ami PS3-on eddig megjelent."... Erről beszélek.
Creativ3Form
Creativ3Form 2020.04.25. 20:50
Áááááh. Nos, nem értem mire fel titulálták ezt kalandjátéknak, kb. az utolsó műfaj lenne, ami eszembe jutna róla. :-D
Ricsi1976
Ricsi1976 2020.04.26. 12:15
Ezért szoktam a játékokról vásárlás előtt egy kis előzetest vagy gameplay videót megtekinteni, onnan azért levarrható, hogy mi is fogadja majd az embert. Kivéve a Wacsdogsz, azzal beszívtam :)
ajánlott olvasnivaló