Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Surge 2

Nagyobb, durvább, jobb lesz a The Surge 2

Legalábbis ezt ígérik a fejlesztők, akik ezt egy új előzetessel is alátámasztják.

2019.07.02. 12:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Surge nem volt rossz játék, de azért voltak még benne fejlesztésre szoruló részletek. Sok rajongó mégis azért szeretett bele, mert a fantasy vonalat képviselő Dark Souls szériát idéző nehézséget kínált, csak épp robotos sci-fi környezetben. A fejlesztő Deck13 stúdió egy ideje már dolgozik a folytatáson, a The Surge 2 az ígéreteik szerint nagyobb, durvább és jobb lesz elődjénél.

A napokban érkezett új előzetesben a vezető fejlesztő, <Í>Adam Hetenyi mesél nekünk a visszatérő elemekről és az újdonságokról. Sokkal nagyobb pályák várnak ránk, amelyek jóval változatosabbak is lesznek. Jericho City hatalmas falai közt hol zöldellő parkokban, hol az utcákon vagy teraszokon csaphatunk össze az ellenséggel. Ők is sokkal keményebbek lesznek, de ugyanez érvényes a főellenségekre is.

Szerencsére minket sem kell félteni, rengeteg új fegyver, páncél és kiegészítő segíti majd harcunkat, köztük immár drónokkal is. A készítők továbbfejlesztik a karakterszerkesztőt is, hogy még aprólékosabban alkothassuk meg a nekünk tetsző halálosztót.

A The Surge 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül és a tervek szerint szeptember 24-én fog megjelenni. ■

The Surge 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Surge 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló