Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

A svéd Refused szólaltatja meg a Cyberpunk 2077-beli SAMURAI együttest

A svéd punk rock bandával szövetkezett a CD Projekt RED.

2019.07.04. 10:55 | Dino | kategória: Játék

A Cyberpunk világának egyik karaktere Johnny Silverhand, akit a Cyberpunk 2077 játékban nem más személyesít meg, mint Keanu Reeves. Johnny azonban a chrome rock stílusban utazó SAMURAI banda énekese is, így a CD Projekt RED a zenekar megszólaltatásához is keresett megfelelő partnert.

A választott zenekar pedig az amúgy punk rockot játszó svéd Refused lett, akikkel egy EP-re való anyagot fel is vettek, elkészítve a SAMURAI legnagyobb slágereit.

"Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy a Refused csatlakozott a Cyberpunk 2077-hez." - mondta a játék zenei igazgatója, Marcin Przybyłowicz. "Tudom, hogy a stúdióban többen rajongói a zenekarnak, köztük az egyik zeneszerzőnk, Piotr Adamczyk is. Ő keresett meg az együttműködés ötletével. Nagyon örülök, hogy így tett, mert nagyon megfogtak azok a masszív riffek, az energetikus dobtémák és az erős dallamok, amit a Refused SAMURAI-ként nyújt. Igaz szívvel mondhatom, hogy a Cyberpunk 2077 zenéjének punksága átüti a mennyezetet."

De a zenekar részéről is hasonló a lelkesedés: "A SAMURAI egy csapat lázadó, akárcsak mi, igaz, máskor és máshol." - fejtette ki Dennis Lyxzén, a Refused énekese. "Igazán nagy móka volt a CD Projekt RED-del való együttműködés, a Cyberpunk chrome rock ikonjainak zenét szerezni és dalszövegeket írni, ugyanakkor egészen másfajta kreatív munkát igényelt. A dalok nagyon jók lettek, és a játék is őrült jól néz ki."

Ha érdekel a Cyberpunk 2077, csatlakozz Facebookon a Cyberpunk 2077 Hungary csoporthoz!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló