Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

Még nagyobb területen a gamescom

Még nagyobb területen a gamescom

Egy csarnokkal többet nyitnak meg idén a szervezők.

2019.07.05. 23:04 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2019

A gamescom tíz évvel ezelőtti indulása óta folyamatosan növekedett a kölni rendezvényközpontban. Évről évre egyre több látogatót fogadott a rendezvény, a kiállítószám is emelkedett, és ezzel együtt a standok (és emberek) számára biztosított területet is növelték a szervezők. Idén ismét egy újabb csarnokot nyitnak meg, hogy a rengeteg ember kényelmesen elférjen a kiállításon.

A nagyközönség számára tavaly hat pavilon (5-10) volt nyitva, ezek közül kettő (az 5-ös és a 10-es) kétszintes. Az augusztus 21-24. között megrendezésre kerülő 2019-es gamescomon ezek mellé társul a 11-es sorszámú épület harmadik szintje is, amely az "eseményaréna" megnevezést kapta, és hamarosan azt is bejelentik, milyen típusú programokra lehet majd itt számítani. A területbővítés mellett a látogatók kényelmes közlekedésének érdekében pedig a közlekedőfolyosókat is kiszélesítik, hogy ne alakuljanak ki torlódások.

A 10.2-es szinten ezúttal négy helyszín lesz található: a retro terület, az indie részleg, a gamescom campus és a "család és barátok" szekció. Másfél szintet foglalnak a különböző árusok (5.2 és az 5.1 egy része), az 5.1-es szint maradék területét pedig a cosplayfalu foglalja el. Az üzleti látogatókra és újságírókra pedig ismét az 1-4 közötti pavilonok várnak. A rendezvény kb. 210 ezer négyzetmétert fog idén elfoglalni, szemben a tavalyi 201 ezer négyzetméterrel. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló