Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Surge 2

Új The Surge 2 játékmenet-bemutató

Küzdd keresztül magad Jericho City utcáin és terein!

2019.08.04. 21:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha minden a Deck 13 és a Focus Home Interactive tervei szerint alakul, akkor szeptember végén újra exopáncélt húzhatunk magunkra, hogy felszeletelve ezernyi robotot és ellenséget, további páncéldarabokkal tegyük még erősebbé magunkat.

A The Surge 2-ről van szó, amely a napokban új játékmenet-bemutatót kapott. Ezúttal nem nagyon fókuszálnak rá egyetlen játékelemre, inkább megpróbálnak másfél percben összefoglalni mindent, amit tudni érdemes ránk váró élményekből. A harcok most is brutálisak (és pokoli nehezek) lesznek, a cél pedig most is az ellenség szisztematikus felaprítása, megcsonkítása lesz. Az így szerzett alkatrészekből pedig apránként fejleszthetjük magunkat, vagyis inkább a saját páncélunkat. Ugyanakkor nem lesz olyan könnyű csak úgy felszeletelni a ránk rontó ellent Jericho City utcáin, a sikerhez folyamatosan tanulnunk és fejlődnünk kell, kiismerve az ellenségeink taktikáját és megtalálva gyenge pontjait.

A The Surge 2-nek minden esélye megvan, hogy megismételje a 2017-es első rész sikerét, de kis odafigyeléssel túl is szárnyalhatja elődjét. A premierre szeptember 24-én kerülhet sor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, ekkor kiderül, hogy sikerrel jár-e a játék. ■

The Surge 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Surge 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló