Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

Comanche (2020)

Újjáéled a Comanche széria

Jövő év elejétől indul a korai hozzáférés.

2019.08.19. 22:13 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2019

Az 1990-es évek népszerű helikopteres játéka volt a NovaLogictól a Comanche széria, amely az akkor újnak számító voxel technológiának köszönhetően igencsak látványos grafikával rendelkezett. Az 1997-es Comanche 3-at még egy rész követte 2001 végén, a Comanche 4, ezzel azonban akkor lezárult a sorozat. Az IP-ket igen szorgosan begyűjtő THQ Nordicnak köszönhetően azonban ez az állapot hamarosan megváltozik.

A jövőre korai hozzáférésben induló Comanche rebootolja a szériát. A háttértörténet szerint a 2011 decemberi USA-Irán RQ170 incidenst követően újraindították a RAH-66 Comanche programot, a harci helikopter pedig a felderítés és földi célpontok elleni támadás mellett új feladatkört is kapott: egy speciális, meg nem hackelhető, rövid hatótávolságú drónt szálít, amelyet a különösen veszélyes helyeken vetik be.

A többek közt a Neocron játékok fejlesztésében is részt vevő, hannoveri Nukklear csapatnál készülő Comanche egy modern helikopteres lövöldözős játék lesz, csapatalapú online multiplayer csatákkal. A helikopter mellett azonban az említett drónokat is irányíthatjuk majd benne. Az is számítani fog, hogyan párosítjuk majd a Comanche-t és a drónokat, mert különböző erőssége és gyengesége lehet választásunknak.

A Comanche a Steamen kezdi majd pályafutását, Early Access keretében, amelynek során a fejlesztők a játékosok visszajelzései alapján fejleszthetik majd tovább az Unreal Engine 4-re épülő játékot. A korai hozzáférés valamikor 2020 első negyedévében indul. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Újjáéled a Comanche széria
Újjáéled a Comanche szériaÚjjáéled a Comanche szériaÚjjáéled a Comanche szériaÚjjáéled a Comanche szériaÚjjáéled a Comanche szériaÚjjáéled a Comanche szériaÚjjáéled a Comanche szériaÚjjáéled a Comanche szériaÚjjáéled a Comanche széria
Comanche (2020)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Comanche (2020)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló