Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

Predator: Hunting Grounds

Először mozgásban a Predator: Hunting Grounds

A játék majd’ minden elemében a ’87-es első mozit veszi alapul.

2019.08.20. 09:54 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2019

Idén tavasszal jelentette be az Illfonic stúdió, hogy új játékon dolgoznak. A csapat korábban a Friday the 13th játékkal vált ismertté, következő alkotásuk pedig szintén egy mozihoz köthető. Ez lesz a Predator: Hunting Grounds.

Ahogy a Péntek 13, úgy ez is egy aszimmetrikus multiplayer túlélő-horror játék lesz, amelyhez az eredeti, 1987-es első Predator filmet veszik alapul. Éppen ezért a küldetések mind a dzsungel közepén játszódnak majd, mi pedig vagy a ragadozó vagy egy csapat kommandós bőrébe bújhatunk. Előbbivel aligha kell magyarázni, mi lesz a célunk: egyenként becserkészni és levadászni minden embert a környéken. Utóbbiakkal már egy picit érdekesebb.

A kommandósok (ahogy a filmben sem) nem azért érkeznek az erdőbe, hogy megküzdjenek az idegennel. Ehelyett különféle „földhözragadtabb” küldetéseket kell teljesíteniük. A fejlesztők úgy tekintenek erre, mintha a kommandósoké egy külön játék lenne a játékban: amellett, hogy a ragadozó vadászni fog rájuk, nekik meg kell küzdeniük a dzsungelben táborozó rosszfiúkkal is. Műholdakat kell helyreállítaniuk vagy drogbárókat likvidálniuk, teljesen mindegy, a lényeg, hogy egyfajta PvPvE játékmenetre lehet számítani.

Bár a játék alapvetően a ’87-es mozira épül, azért a fejlesztők telepakolják a mai, modernebb katonai kütyükkel és fegyverekkel is, hogy legalább egy pici esélyük legyen a katonáknak a túlélésre. A stúdió munkatársai egyébként nagyon odafigyelnek a részletekre, összegyűjtötték a korabeli fegyvereket, kivitték őket egy erdőbe, és ott rögzítették a hangjukat, hogy a fákról visszaverődő visszhang is teljesen autentikus legyen.

A Predator: Hunting Grounds jelen állás szerint kizárólag PlayStation 4-re készül, és valamikor 2020-ban fog megjelenni. A játék a gamescom alkalmából megkapta első játékmenet-bemutatóját is. ■

Predator: Hunting Grounds
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Predator: Hunting Grounds

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló