Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

King's Bounty 2

30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty

Folytatódik a körökre osztott fantasy játék.

2019.08.24. 00:10 | szerző: Dino | kategória: Játék

Majdnem 30 évvel ezelőtt, 1990-ben jelent meg a King's Bounty, a New World Computing körökre osztott fantasy játéka, amelyben hősünkkel a káosz erőivel kellett szembeszállnunk. A játék gyakorlatilag lerakta az alapokat Heroes of Might and Magic szériához, hogy aztán hosszú ideig ne is halljunk róla.

2007-ben az orosz 1C kiadó szerezte meg a King's Bounty jogait, és a Katauri Interactive-ot bízta meg egy új rész, a King's Bounty: The Legend elkészítésével. Ezt követte aztán az évek során az Armored Princess, majd annak bővített újrakiadása, a Crossworlds, 2014 nyarán pedig megkaptuk a King's Bounty: Dark Side-ot, amelyben a címnek megfelelően a sötét oldalon vághattunk neki a kalandoknak. Sorszámozott, valódi második rész azonban nem érkezett ezidáig. Jövőre azonban megváltozik a helyzet.

Az 1C Entertainment ugyanis bejelentette, hogy készül a King's Bounty 2, a klasszikus, körökre osztott taktikai játékmenetet RPG-elemekkel ötvözve.

Három hős közül választhatunk, amelyek mindegyike természetesen saját történettel rendelkezik. Egy nemlineáris, nyílt világú kaland vár ránk, amely során Antara megmentése lesz a fő feladatunk. A sztori során számos döntési helyzet elé állítanak, amelyeknek természetesen messzeható következményei lesznek. A körökre osztott, hatszögalapú pályán zajló csatáknál számítani fog a terep is, a taktikánkhoz pedig nem árt figyelembe venni a domborzatot is, ha plusz előnyhöz szeretnénk jutni.

A King's Bounty 2 valamikor a jövő év során fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty
30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty30 év után kap kettes sorszámú epizódot a King's Bounty

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló