Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Outer Worlds

The Outer Worlds PAX West trailer

Már csak néhány hét, és megjelenik az Obsidian Entertainment következő szerepjátéka.

2019.09.03. 16:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Obsidian Entertainment neve mostanra a remek szerepjátékok garanciájává vált. A stúdió következő alkotása is ezt a műfajt erősíti, ám a legutóbbi játékaikkal (South Park: The Stick of Truth, Pillars of Eternity vagy Tyranny) ellentétben ezúttal egy belső nézetű sci-fi RPG-hez lesz szerencsénk. Egyébként a csapat már ebben a kategóriában is jártas, hiszen annak idején ők készítették el a sokak számára máig etalonnak számító Fallout: New Vegast is.

Szóval az Obisidian új szerepjátéka a The Outer Worlds, amelyet még tavaly decemberben jelentettek be. A csapat elsősorban a fejlesztéssel volt elfoglalva, így nem árasztottak el minket túlságosan a videókkal, képekkel és információkkal. A PAX Westre azonban jutott idejük, és ha már ott voltak, egy új előzetest is összedobtak a rendezvényre. Ezt nézhetitek meg itt alul.

A videóban egyfelől megismerkedhetünk a Halcyon kolóniával, másfelől közelebbről is szemügyre vehetjük az idegen bolygót benépesítő megannyi vadat és szörnyet is (illik egyáltalán egy idegen bolygón élő lényt szörnynek nevezni – egy kis zöld emberke is tekintheti akkor szörnynek az őzikét, nem?). Emellett a játékmenet néhány finomságából is kapunk ízelítőt a fegyverhasználattól kezdve a párbeszédeken át egészen a karakterfejlődésig.

A The Outer Worlds továbbra is nagyon ígéretes, de hogy ezekből az ígéretekből végül mennyit képes beváltani, azt csak a premier után tudhatjuk meg. Szerencsére erre már egyáltalán nem kell sokat várnunk, hiszen a játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is október 25-én fog megjelenni. ■

The Outer Worlds
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Outer Worlds

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló