Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

Három kiegészítő jön a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpointhoz

A Ubisoft felfedte a Year 1 Pass várható tartalmát.

2019.09.04. 13:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Napokon belül elrajtol a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint bétája, amelyhez már napok óta elő lehet tölteni a fájlokat minden platformon. A Ubisoft viszont nem csak a premier előtti eseményekre koncentrál, hanem az azt követőkre is. A minap például felfedték, hogy mit rejt majd a Year 1 Pass. A bérletet ugyan külön is meg lehet majd vásárolni, de része lesz a Gold Edition, az Digital Ultimate Edition és a Collector’s Edition csomagoknak is.

A Ubisoft tervei szerint a premiert követő első évben összesen három nagy kiegészítés érkezik majd a játékhoz, amelyek minden negyedik hónapban jelennek meg. Az első így várhatóan 2020 februárjában, a második júniusban, míg a harmadik 2020. októberben érkezhet meg. Egyelőre csak az első kiegészítő címe ismert: Operation Greenstone.

A csomagok egyenként nagyjából egy órányi extra játékidőt kínálnak, benne egy olyan új küldetéssorozattal, amely kiegészíti az alapjáték kampányának történetét, hogy jobban megérthessük azt. Emellett az end game részhez új raidek is várhatók, első körben a Project Titan, amelyben egy aktív vulkánt fedezhetünk fel. Új frakcióküldetések is érkezni fognak: új sztori küldetések havonta, új sima küldetések naponta válnak elérhetővé, ezekben mindig az adott frakciót kell segítenünk valamiben.

Új karakterosztályokra is készülhetünk, szám szerint hárommal bővül majd a kínálat. Közülük az első az Engineer lesz, aki magasan képzett hackerként érkezik Aurora szigetére. Lesznek időszakos események is, ezek mindig az új kiegészítővel egyszerre érkeznek meg, és mindegyik egy-egy hónapig fog tartani.

A fejlesztők a PvP részről sem feledkeznek meg (az új karakterosztályok is ide érkeznek ugyebár), új pályákra és más bővítésekre – ezt egyelőre nem fejtették ki – lehet számítani hozzá.

A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, és október 4-én fog megjelenni. ■

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

hozzászólások (2)

Lacko
Lacko 2019.09.04. 13:15
Szóval ha jól értem, akkor megint az van, hogy kihagynak valamit az alapkampányból egy 50 eurós játéknál, azért, hogy egy éven belül megvehessük 25 euroért a kihagyott részeket?
Az külön vicces, hogy "jobban megérthessük a kampányt". Azaz megjelenéskor nem lesz érthető?
Oké, oké, nem sírok, tudom, hogy megy ez... De azért egy kicsit hadd bosszankodjam.
ivanova36
ivanova36 2019.09.05. 09:21
Jó lesz az a 25€ helyett 40€-nak is. Csak a szokásos Ubi üzletpolitika, 60€+40€ a teljes játék.Ugyanez ment a Division 1-2, Wildlands esetében is.

Division 2-nél külön kiemelték hogy a SP nem ad semmi plusz tartalmat, csak korábbi kezdést az új tartalmakhoz és kozmetikai cuccokat.Ehhez képest a VIP napik és fejvadászatok (több xp, több loot, gyorsabb geaerlődési lehetőség extrém esetben) után bejöttek a classified küldetések, Gunner spec 3-4 napi farmolás helyett azonnal elérhető...
ajánlott olvasnivaló