Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Focus Home Interactive játékok Nintendo Switchre

Focus Home Interactive játékok Nintendo Switchre

Még idén ősszel megérkezik a Vampyr, a Call of Cthulhu és a Farming Simulator 20 is a konzolra.

2019.09.06. 11:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A francia Focus Home Interactive a Nintendo Direct keretein belül leplezte le, mely játékaik érkeznek meg hamarosan Nintendo Switch konzolokra. A minap már beszámoltunk róla, hogy a ubisoftos Assassin’s Creed Rebel Collection és a blizzardos Overwatch is hamarosan új platformra költözik, hozzájuk most három másik remek játék csatlakozik.

A Vampyr a Dontnod stúdiójában készült, és tavaly nyáron jelent meg PC-re, PS4-re és X1-re. A történet az 1918-as London utcáin játszódott, mi pedig a frissen vámpírrá vált orvos, Jonathan Reid kalandjait élhetjük át benne. A játék október 29-én érkezik meg Nintendo Switchre.

A Call of Cthulhura viszont nem kell ennyit várni, a Cyanide közepes sikerű horror kalandjátéka október 8-án érkezik meg. Ebben Edward Pierce bőrébe bújhatunk, akivel a zord Darkwater szigeten kell nyomozást folytatnunk egy eltűnt család után.

A Farming Simulator 20 viszont csak december 3-án fog megjelenni. Ebben ismét a virtuális gazdák dolgos hétköznapjait élhetjük át, a legismertebb márkák száznál is több gépét vezetve, de akár lovagolhatunk is. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló