Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Song of Horror

Új előzetest és dátumot is kapott a Song of Horror

A játék öt epizódra bontva fog megjelenni, mindegyik más helyszínen más rémséget zúdít a nyakunkba.

2019.09.07. 22:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt jelentette be a Raiser Games, hogy a Protocol Games stúdiójában új, ígéretes játék készül. A Song of Horror fejlesztése immár öt éve zajlik, ez idő alatt a legtöbb figyelmet a mesterséges intelligencia kapta a készítőktől. Erre szükség is volt, hiszen az MI felel majd azért, hogy a jelenés mindig, minden körülmények között a legváratlanabb módon hozza ránk a frászt. A játék ugyanis figyelni és elemezni fogja a játékstílusunkat, és ehhez igazítja a maga működését is.

A rejtélyek kibogozására tizenhárom egyedi karakter közül választhatunk magunknak szimpatikusat, de a játékosok dolgát fogja nehezíteni, hogy mindenki halandó. Vagyis, ha elveszítünk valakit, akkor az nem térhet vissza többé, végleg elveszítettük.

A Song of Horror a napokban új előzetest kapott, valamint végre az is kiderült, hogy mikor vághatunk neki a hátborzongató kalandoknak. A játék október 31-én fog megjelenni epizodikus formában. Ekkor az első két részt kapjuk meg, amelyek egy-egy önálló kalandot jelentenek eltérő helyszínen. Az első fejezet a Husher kúriába kalauzol minket, míg a második egy kísértetjárta régiségboltba. A harmadik felvonás egy elátkozott iskola falai közt játszódik majd, a negyedik pedig egy elhagyatott apátságban. Az utolsó, ötödik felvonás egy régi elmegyógyintézetben fog játszódni.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az októberi első két rész után a harmadik decemberben, a negyedik jövő januárban, míg az ötödik márciusban jelenhet meg. ■

Song of Horror
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Song of Horror

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló