25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Borderlands 3 launch trailer

A játék holnapután, péntek 13-án jelenik meg.

Írta: GeryG

A Gearbox és a 2K a minap kiadta a Borderlands 3 launch trailerét. A játék az első külföldi értékelések szerint legalább hozza az előző részek szintjét, vagyis méltó folytatásnak tekinthető. Érdekesség egyébként, hogy sok külföldi magazin minimum furának nevezte a tesztpéldányok kezelését. A szokás általában az, hogy kulcsot osztanak szét a tesztelők között a kiadók, ám ezúttal a 2K ehelyett mindenkinek saját EGS-profilt adott, benne a Borderlands 3 egy (sokak szerint nem kész) változatával.

A játékban egyébként ismét Pandora bolygójára repülhetünk, ahová ezúttal az első rész egyik hőse, Lilith hív minket. Történt ugyanis, hogy Handsome Jack bukása után Troy és Tyreen Calyso (már megint az ikrek...) felfedezte, hogy további rejtett vaultok vannak a bolygó felszíne alatt. Hogy ezeket megkaparintsák, megalapították az őrültekből álló Children of the Vault szektát. Ezt kell majd nekünk felszámolnunk.

A Borderlands 3 szeptember 13-án, vagyis most pénteken fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Borderlands 3

Platform:

Fejlesztő: Gearbox

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2019. szeptember 13. PC, Stadia, PS4, X1
2020. november 10. XSX
2020. november 19. PS5

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!