Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Narcos: Rise of the Cartels

Év végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezett

Válassz: a drogkartell vagy a DEA oldalán szeretnél harcolni?

2019.09.21. 09:33 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az 1980-as évek Kolumbiájában játszódik a Netflix több éve indult sorozata, a Narcos, amelyhez kapcsolódóan játék is készül a Curve Digital és a Kuju együttműködésében. Az év végén boltokba kerülő Narcos: Rise of the Cartelsben választhatunk, hogy melyik fél oldalára állunk: a drogkartellben segítjük a rosszfiúkat, vagy a DEA-nél harcolunk ellenük. Ennek megfelelően két trailert is kaptunk most a játékból, mindkét fél részéről egyet.

A játékban természetesen felbukkannak a sorozatból ismerős helyszínek és szereplők, köztük például El Mexicano, Murphy, Peña és Primo. Stílusát tekintve egy körökre osztott stratégiai játékot kapunk, azonban a műfajban újdonságnak számító megoldásokat is ígérnek a fejlesztők. A két oldal egyszerre fog mozogni, és akár közvetlen, külső nézetes irányításra is válthatunk egységeinknél a kritikus pillanatokban.

Csapatunk tagjai különböző karakterosztályba tartoznak, képességeiket pedig fejleszthetjük is. Emellett pedig tetteinknek hosszan tartó következményei is lesznek.

A Narcos: Rise of the Cartels az év végén PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre fog megjelenni. ■

előző
következő
Év végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezett
Év végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezettÉv végén jelenik meg a Narcos: Rise of the Cartels, és két új trailer is érkezett
Narcos: Rise of the Cartels
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Narcos: Rise of the Cartels

hozzászólások (3)

Lacko
Lacko 2019.09.21. 10:00
Na jó, ez mindent visz! Nagyon szerettem a sorozatot és kedves a szívemnek minden X-Com szerű játék, amiben nem idegen lények vagy robotok vannak. Mindegy, hogy hidegháború, 2.VH vagy Columbia.
GustyX
GustyX 2019.09.21. 11:29
Breach and Clear.

Jópofa a két trailer. Engem is érdekelne...ha 15 évvel ezelőtt jelenik meg. Mostmár időm, energiám nincs az ilyesmi stílusra, néha még egy FPS-t is agyonbonyolítottnak érzek :(:)
szbszig
szbszig 2019.09.21. 20:28
Kicsit OFF:

"Mostmár időm, energiám nincs az ilyesmi stílusra, néha még egy FPS-t is agyonbonyolítottnak érzek."

Ezzel én is nagyon így vagyok sajnos. Alig merek belevágni egy-egy komolyabb játékba, lényegében műfajtól függetlenül. Ami meg kicsit is nonlineáris, vagy egyenesen open world jellegű, annál nagyjából esélytelen, hogy befejezzem. Egy darabig elvagyok vele, élvezem is, de a sztorinak jellemzően sosem jutok a végére...
ajánlott olvasnivaló