Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare sztori trailer

Eddig bétákon belekóstolhattunk a játék multijába, most pedig megnézhetjük, miről fog szólni az egyszemélyes kampány.

2019.09.25. 12:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Call of Duty sorozat tavaly tett egy – utólag nézve téves – kitérőt, ugyanis a széria történetében először a Call of Duty: Black Ops 4 nem kapott hagyományos egyszemélyes kampányt. Szerencsére sem az Activision, sem pedig a szériát eredetileg útjára indító Infinity Ward nem érezte úgy, hogy ez lenne a követendő irány, ezért az október végén érkező Call of Duty: Modern Warfare-ben ismét kapunk sztori módot is.

Ehhez érkezett tegnap egy vadonatúj előzetes, amelyet a State of Play közvetítésen mutattak be a nagyérdeműnek. A történet szerint Price kapitány a SAS és a CIA ügynökei mellett a fiktív Urzikstani felszabadítási front katonáinak oldalán indul küldetésre. Feladatuk, hogy időben visszaszerezzen egy rakás ellopott vegyifegyvert, mielőtt bevetnék őket. Küldetésük során a világ számos országában és városában megfordulnak majd Londontól kezdve egészen a Közel-Keletig.

A video alapján a sorozattól már megszokott moziszerű élményre lehet számítani, vagyis aki eddig szerette a CoD-kampányokat, az most is dörzsölheti a tenyerét, aki viszont nem, az ettől sem fog tűzbe jönni.

A Call of Duty: Modern Warfare a sztori mód mellett kapni fog egy Special Ops Survival játékmódot is, ám erről egyelőre nem sokat tudni, mindössze a fenti sztori trailer végéből lehet következtetni, hogy mire számítsunk tőle. Vélhetően egy horda módról lehet szó, amelyben soha véget nem érő támadásokat kell minél tovább visszavernünk társaink oldalán. A dolog szépséghibája, hogy a Special Ops Survival játékmód a premiert követő első évben, vagyis 2020 októberéig kizárólag PlayStation 4-re lesz elérhető, csak ezután érkezik meg PC-re és Xbox One-ra.

Bár a sorozatra az elmúlt években jellemző volt, hogy a DLC-k rendre pár hetes előnnyel érkeztek meg a Sony konzoljára, ezt idéntől eltörölte az Activision. Vagyis az összes utólag megjelenő kiegészítő, DLC és frissítés egyszerre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ezért is érdekes az egy éves exkluzivitás a Special Ops Survival mód esetében…

A Call of Duty: Modern Warfare minden platformra október 25-én fog megjelenni. ■

Call of Duty: Modern Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare

hozzászólások (3)

Lacko
Lacko 2019.09.25. 13:29
Szőke CIA-s néni nagyon Wildlands-es... de OK.
Baracklekvár
Baracklekvár 2019.09.25. 20:17
Heh, azt hittem, csak nekem tűnt fel első pillantásra.
De valóban belefér.
GustyX
GustyX 2019.10.19. 13:38
PC trailer.
De minek? Statikus, elmozdíthatatlan, alacsony poligon számú tereptárgyak, semmi rombolhatóság (bár az asztalon lévő dinnyéket tuti szét lehet csapkodni:D), de 4K-s felbontás, éles textúrák... Ez még régen is már ciki volt, most is az lesz.
Maga az egész játék pedig össze lett ollózva a hasonló témájú filmekből, játékokból, azok legjobbjait fogja magába gyúrni. Hirtelen csak a CoDMW1-3, GR Wildlands, Sicario, Insurgency 2 elmaradt egyjátékos része, Zero Dark Thirty jutott eszembe.
De nem vagyok kukacos, ez mégiscsak egy CoD és pont a fentiek miatt várom nagyon ezt a játékot!!!!!:-P:-P;-):-P;-)
Csak azért nem rendelem elő, mert nem lehet még tudni, hány Spec-Ops pálya lesz egyedül is játszható.
ajánlott olvasnivaló