Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars Jedi: Fallen Order

Mozgásban a Star Wars Jedi: Fallen Order

A Respawn Entertainment új játéka hamarosan megjelenik.

2019.09.30. 15:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Régóta nyílt titok volt, hogy a Respawn Entertainment más projektjei mellett egy Star Wars játékon is dolgozik. Hivatalossá végül idén tavasszal vált a dolog, amikor is az EA bejelentette, hogy készül a Star Wars Jedi: Fallen Order. A bejelentés után az idei E3-on kaptunk egy negyedórás játékmenet-bemutatót, ám ezen kívül alig lehetett hallani a projektről. A napokban azonban végre új előzetessel jelentkeztek a készítők.

A fenti videóban amellett, hogy a történetből is kapunk egy kis ízelítőt, a játékmenet izgalmasabbnak tűnő részeiből is szemezgethetünk. Lesz itt fénykardozás úton-útfélen, hatalmas szörnyekkel fogunk csatázni, és persze szembeszállhatunk újra a birodalommal is. Ebben nem leszünk egyedül, hiszen egy apró robot végig a vállunkon csücsül majd, illetve összehoz a sors egy csapat ellenállóval is. De a lényeg ettől még az erő uralása és a ránk zúdított rohamosztagosok felszeletelése lesz. Megspékelve némi kalandjátékos fejtörősdivel.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Star Wars Jedi: Fallen Order
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars Jedi: Fallen Order

hozzászólások (3)

Artyom
Artyom 2019.09.30. 16:22
De régóta várok egy ilyenre. De hülye ez a játékfejlesztő, hogy még csak most rukkol elő ilyesmivel. Jedi Academyt véresre játszottam annak idején. Meg korábban a Dash Rendar kalandokat. Egyszer télen játszottam a Hoth bolygó csatáját, kinn esett a hó, én meg benn küzdöttem a birodalom ellen, utána meg mentem ki a pusztába, hogy legyen egy kis Hoth-feeling. :D
Razor03
Razor03 2019.10.02. 10:36
Én is régóta várok egy ilyen Star Wars játékra, és mivel Unreal 4 grafika nem kell hozzá erőmű. :-)
Peace
Peace 2019.10.02. 10:56
Én meg azóta is siratom a "1313"-at és nem vigasztalódom... :,-(
ajánlott olvasnivaló