Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2019

Star Wars Jedi: Fallen Order

Bepillantás a Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetébe

Az EA Play során közel 15 percet mutattak a játékból.

2019.06.08. 22:30 | Dino | kategória: E3 2019

Az Electronic Arts idén se vesz részt az E3-on, helyette azonban megint saját rendezvényt hoztak össze EA Play néven, amely "véletlenül" ismét pont Los Angelesben kapott helyett, és szintén teljesen "véletlenül" pont az E3-at megelőző napokban. Egy nyílt, bárki által látogatható esemény ez, amelyen ki lehet próbálni a legújabb játékokat, sajtókonferencia helyett pedig a rajongók számára tartottak bemutatókat újdonságaikról, 20-25 perces blokkokra osztva.

Jelenlegi legfrissebb játékukkal nyitották a sort, ami nem más, mint a Respawn Entertainment berkeiben készülő Star Wars Jedi: Fallen Order. Az áprilisban bejelentett, egyszemélyes játékélményre koncentráló Csillagok háborúja játékból ezúttal már hosszan láthattunk játékmenet-bemutatót is. A közel negyedórás, alább is megtekinthető video a wookie-k hazájában, a Kashyyyk bolygón játszódik.

Egy Cal Kestist, egy ifjú padavant irányíthatunk, aki a Birodalom elől menekül - ők ugyanis elhatározták, hogy kiirtják az összes jedit. Az Erő azonban szerencsére velünk van, így a játék során fokozatosan sajátíthatjuk el a különböző jediképességeket. Fő fegyverünk természetesen a fénykard, ellenségeink között pedig egy rakás rohamosztagos található - de a bemutató során egy hatalmas pókot is likvidált főhősünk. Hátunkon egy kis droidot cipelünk, BD-1-et, aki többször is segítségünkre lehet, például különböző ajtók kinyitásánál. De kaphatunk tőle elsősegély-csomagot is, vagy eljuthat olyan helyekre, ahova Cal nem képes.

A használható erők között lesz a magunkhoz rántás és ellökés, valamint az időlassítás. Ezeket kombinálva például olyat is láthattunk a bemutatóban, hogy Cal lelassította az időt, pont miután lőtt egyet egy rohamosztagos, majd magához rántotta ellenfelét, és egy jól irányzott lökéssel a lövedék útjába tette. Fénykardunk fejlődni fog a játék során, és a színét is módosíthatjuk majd.

A Fallen Orderben kizárólag a sztorira koncentrálnak, ennek megfelelően egyszemélyes játékmódot tartalmaz, multiplayer pedig egyáltalán nem lesz benne. Ahogy az ígéretek szerint mikrotranzakciók sem, és egyelőre megjelenés utáni DLC-ket se terveznek. Kivételt jelentenek az extra kiadások, amelyek kozmetikai dolgokat fognak bónusznak adni a drágább verziót megvásárlóknak - ezekkel például fénykardunkat vagy droidunkat változtathatjuk meg.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Star Wars Jedi: Fallen Order
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars Jedi: Fallen Order

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló