Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DOOM Eternal

2020-ra csúszik a DOOM Eternal megjelenése

Kell még egy kis extra idő a végső polírozáshoz.

2019.10.08. 23:03 | Dino | kategória: Játék

Idén november 22-ére ígérte a Bethesda a DOOM Eternal boltokba kerülését, a mai napon azonban kiderült, hogy nem lesz elég a hátralévő idő, és pár hónap csúszást jelentettek be.

Az új megjelenési dátum 2020. március 20. lett, a magyarázat pedig a szokásos: szükség van erre a plusz időre ahhoz, hogy a DOOM Eternal minden téren megfeleljen a játékosok elvárásainak.

És ami még változott a dátumon kívül:

  • Az Invasion mód nem lesz benne a játékban megjelenéskor, hanem később, ingyenes frissítésként kerül majd bele. Ebben a játékmódban más játékosok világába léphetünk majd be, egy démont irányítva.
  • A Nintendo Switch változat valamivel később jelenik csak meg, azonban ennek időpontját még nem tették közzé.
  • Előrendelői bónuszként minden platformra (tehát PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is) megjelenik 2020. március 20-án a DOOM 64. (Ez az ajánlat csak az akcióban részt vevő üzletekben érvényes.)

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

DOOM Eternal
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DOOM Eternal

hozzászólások (10)

Germinator
Germinator 2019.10.09. 11:42
:O Éppen ma gondoltam rá, hogy bazd, nemsokára jön. Szomorú:( (persze legyen minél jobb!)
Berci1
Berci1 2019.10.09. 14:28
Valahogy nem tudom komolyan venni ezt a csiszolgatás bejelentést 2 hónappal megjelenés előtt. Szerintem csak begyulladtak az őszi felhozataltól. Ennyire felelőtlenek nem lehetnek, vagy a fejesekkel van vmi nagy probléma ott akkor, ha ez igaz.
davkar9
davkar9 2019.10.09. 15:06
Elég mély gödröt ásott magának a bethesda a fallout 76-szel, szóval csak nagyon helyes, ha egy újabb félkész szar helyett még csiszolgatják a játékot. Az új doom amúgy is az elmúlt évek legjobb bethesda (de minden címet nézve is) játéka volt, szóval itt még nagyobb pofára esés lenne, ha ez is egy bugos szeméthegy lenne mikrotranzakciókkal. Mondjuk egy doom esetében nem tudom mit tudnának belepakolni. Remélem nem azért csúszik, mert ők meg közben rájöttek...:-/
Berci1
Berci1 2019.10.09. 23:05
Ja tényleg, Bethesda a kiadó, el is felejtettem. Akkor már értem. Bár én nem vagyok annyira oda a trailer-ek alapján. Túl sok ez az ugrálás, meg platformozás, szerintem nem illik a doom-hoz. Meg azt nem tudom felfogni, hogy a hulláknak és a vérnek miért kell eltűnniük. Miért nincs jobban cafatolás benne? Egy modernkori Doom-tól inkább ezt várnám el és nem az ugribugrit. A pokol démonjait is jobban kidolgozhatnák. Semennyire nem ilyesztőek, sőt némelyik inkább nevetséges. Pályákat is tele rakhatnák hullákkal meg érdekes elemekkel. Tanulhatna az elődjeitől.
Germinator
Germinator 2019.10.10. 00:48
Mondjuk aki játszott vele, az azt mondja, hogy atomállatkirályság, még a platforming elemek is jót tesznek neki.
ajánlott olvasnivaló