Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mi várható az Iceberg Interactive-tól a közeljövőben?

Mi várható az Iceberg Interactive-tól a közeljövőben?

Iceberg Ahead műsorában prezentálta a holland kiadó aktuális felhozatalát.

2019.10.31. 23:29 | szerző: Dino | kategória: Játék

Élő sajtótájékoztatók helyett egyre több kiadó választja ma már azt a formátumot, hogy egy jól beharangozott időpontban egy előre felvett videóanyagban prezentálják újdonságaikat. Talán a Nintendo Direct a legismertebb ezek közül, ami annyira bevált a japán konzolcégnek, hogy pár éve már a hagyományos E3-as élő show-jukat is felcserélték ilyen anyagra. Most pedig egy újabb kiadó próbálkozott meg a formátummal, méghozzá egy kisebb holland cég, az Iceberg Interactive. Az Iceberg Ahead névre keresztelt 20 perces videót a Paris Games Week keretében mutatták be.

A legfontosabbnak tekinthető bejelentésről már külön hírt adtunk, miszerint kiadó felkarolta a belga Get Up Games Blazing Sails című játékát, amely a manapság népszerű battle royale műfajához tartozik, és kalózos témájával próbál kitűnni a konkurensek közül.

Cikkajánló
Blazing Sails - a kalózos battle royale
Harc a végsőkig, tengeren és szárazföldön.
» Olvasd el!

Most pedig lássuk, mivel szolgáltak még! (A videóban 30 percnél kezdődik a műsor.)

Railroad Corporation: Jelenleg korai hozzáférésű státuszban van a Corbie Games vasúthálózatos menedzserjátéka, ennek azonban hamarosan vége, és még november során kilép early accessből a program. A játékról nálunk is olvashattok előzetes.

Still There: Pszicho-kalandként definiálják az olasz GhostShark Games játékát, amely egy űrbéli világítótornyon játszódik. Űrhajósunkra egy rakás logikai feladvány vár, miközben az MI "szórakoztatja". A játék PC-re és Switchre jelenik meg, november 20-án.

Pax Nova: Körökre osztott 4X stratégiai játék, sci-fi köntösben. Már elérhető Steamen early accessben, a teljes verzió jövő év elejére várható.

Transient: A Conarium és Darkness Within játékokat fejlesztő Stormling Studios következő játéka, amely egy disztópikus cyberpunk világban játszódik, a sztorit pedig H.P. Lovecraft ihlette. PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, és valamikor jövő év végén fog megjelenni.

Lunacy: Saint Rhodes: First-person horrorjáték, amelyben minden egyes döntésünk befolyásolja a játék folyamát. Lépéseinket egy mesterséges intelligencia, a "Szerző" figyeli, és folyamatosan alakítja a történetet.

Shortest Trip to Earth: Supporters Pack DLC: Egy új űrhajót, a Battle Tigert adja a játékhoz, valamint egy digitális artbookot és a soundtracket is megkapják a DLC tulajdonosai - valamint 2020-ban további ingyenes tartalmakat.

Headsnatchers: November 7-én lép ki korai hozzáférésből az IguanaBee partyjátéka, amelyben egyszerre akár négyen ökörködhetünk a különböző pályákon. PC-re és Switchre lesz elérhető, de készül a PlayStation 4-es verzió is.

Gas Guzzlers Extreme: Újabb platformra jelenik meg novemberben a Gamepires 2013-as autós-lövöldözős játéka, méghozzá PlayStation 4-re. Számtalan pálya, autó, játékmód és persze fegyver vár ránk, ha fogékonyak vagyunk erre a stílusra.

The Sojourn: Egy hónappal ezelőtt jelent meg a Shifting Tides 3D-s logikai játéka, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és számos díjat is elnyert már. Mi is bemutattuk nemrég oldalunkon.

Cikkajánló
The Sojourn teszt – Sötétség nélkül nincs fény
Újabb játékkal bővült a first-person logikai játékok műfaja.
» Olvasd el!

Antigraviator: A futurisztikus versenyjáték PC-re már korábban megjelent, mostantól viszont már PlayStation 4-re is megvásárolható. Ezen kívül pedig készül az Xbox One verzió is belőle.

Cikkajánló
Antigraviator
Ez az igazi sebesség, nem a Forma-1!
» Olvasd el!

Circle Empires Rivals: Multiplayer RTS, amely a nevének megfelelően egy körökből összerakott világban játszódik. Mindegyik körön ellenséges katonákkal és szörnyekkel kell szembeszállnunk, és persze zsákmányt is szerezhetünk. De nem árt vigyázni, mert barátaink is versenytársakká válhatnak. 2020 elején jelenik meg, PC-re.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló