Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Endless Mission

Közelít a The Endless Mission korai változata

A játékban a játékosok játékokat készíthetnek majd.

2019.11.08. 09:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az E-Line Media stúdiójában készül a The Endless Mission. Ilyen címmel gyakorlatilag bármilyen játékról szó lehetne az FPS-től kezdve a szerepjátékon át, a stratégiai játékokon keresztül egészen az űrhajószimulátorokig. És majdnem erről is van szó, ugyanis a The Endless Mission tulajdonképpen egy sandbox jellegű játékkészítő játék.

Kapunk sztorit is, amelyben a kedvenc játékműfajunk kulisszái mögé juthatunk be, de a lényeg a beépített szerkesztő lesz. Az ebben készített valós idejű stratégiai játékokat és ügyességi platformereket előre megadott elemekből építhetjük fel, majd a belső felületen meg is oszthatjuk másokkal. A korai változat természetesen folyamatosan bővülni fog, így később további műfajok is várhatóak, de idővel a multiplayer mód is felkerül a listára.

A The Endless Mission korai változata november 14-én érkezik meg a Steamre. ■

előző
következő
Közelít a The Endless Mission korai változata
Közelít a The Endless Mission korai változataKözelít a The Endless Mission korai változataKözelít a The Endless Mission korai változataKözelít a The Endless Mission korai változataKözelít a The Endless Mission korai változataKözelít a The Endless Mission korai változataKözelít a The Endless Mission korai változataKözelít a The Endless Mission korai változataKözelít a The Endless Mission korai változataKözelít a The Endless Mission korai változata

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló