Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Modern Warfare

Frissült a Call of Duty: Modern Warfare

Finomítottak néhány fegyver és kiegészítő statisztikáin, jött egy új pálya is.

2019.11.08. 11:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Eddigi legnagyobb frissítését kapta a Call of Duty: Modern Warfare, amelyben nem csak a játékosok által jelzett hibák és egyensúlyozási problémák egy részét orvosolták, de új tartalommal is bővült a játék.

Sokan panaszkodta a claymore aknák miatt, amelyek kimondottan erősek voltak a játékban. Ezeket alaposan megcsonkították, mostantól egy teljes erejében lévő katonát nem képesek megölni, csak megsebesíteni, illetve a hatósugarukat is csökkentették. Ide kapcsolódik, hogy az EOD perken is finomítottak, így annak használatával még tovább csökken az akna hatása.

Az ellenfelek mostantól nem fogják hallani, amikor karakterünk megjelöl egy ellenfelet valahol a pályán, illetve ezek gyakoriságát is csökkentették. A lépések zaján is sokat javítottak, hiszen azok gyakran irreálisan hangosak voltak, és megtéveszthették a játékosokat. A falak és tereptárgyak is tompítják a lépések zaját, mostantól jobban érzékelhető lesz az ellenség távolsága is. A jövőben azon is javítani fognak, hogy guggolás és célra tartás közben is halkabbak legyenek a lépések.

Cikkajánló
Call of Duty: Modern Warfare teszt – Na így kell ezt csinálni!
Az Infinity Ward megteremtett egy franchise-t. Majd újrateremtette azt. És most ismét újrateremtette.
» Olvasd el!

A fejlesztők csiszoltak a pajzsok viselkedésén is, a 725 shotgun hatótávját csökkentették, de a szórását megemelték, míg az M4A1 hatótávját is zsugorították, és mostantól a visszarúgása is erősebb. A gépkarabélyok és a géppisztolyok közötti különbség is sokkal szignifikánsabbá vált. Előbbiek csípőből közelre tüzelve mostantól kevésbé hatékonyak, így a géppisztolyok igazi előnye jobban kidomborodhat. A géppisztolyokkal gyorsabban is mozoghatunk, és a célkeresztet is gyorsabban kaphatjuk magunk elé. Végül, de nem utolsósorban a futás és a sprintelés sebességén is emeltek valamelyest, így azok visszaálltak a bétában kapott értékeikre. Természetesen a frissítésből a hibajavítások sem maradtak ki, valamint kaptunk néhány új pályát is.

A Ground War mód megkapta a harmadik pályát, a Krovnik Farmlandet. A Shoot House pedig a 6v6 mérkőzések listáján debütált, új játékmód pedig a Hardpoint lesz még a mai nap folyamán.

A Call of Duty: Modern Warfare-t fejlesztő Infinity Ward nem fogja fizetős DLC-kel feldarabolni a közösséget, így a jövőben minden tartalmi bővítés ingyen lesz elérhető mindenki számára. Érdekesség, hogy egyes hírek szerint közel 40 új pályára lehet számítani a következő hónapokban, de új játékmódok és egyéb tartalmak is érkezni fognak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Modern Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló