25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Bekerül a Toyota a Forza Horizon 4-be

Az utóbbi években csak a Gran Turismo Sportban bukkantak fel a Toyota típusai.

Írta: GeryG

Lehet, hogy sokaknak fel sem tűnt, de az utóbbi évek autós játékaiból kimaradt egy világmárka, a Toyota. Sem a Forza Horizon 4-ben, sem a legutóbbi két Need for Speedben, sem pedig a Gridben nem ülhetünk a japán márka típusainak virtuális volánja mögé. Egyedül a Gran Turismo Sportban szerepeltek Toyoták (illetve a Forza Motorsport 7-be egy terepjáró és egy pickup azért befért, de az pár nappal a GT Sport előtt jelent meg), ugyanis a márka exkluzív megállapodást kötött a fejlesztő Polyphony Digitallal. Még augusztusban azt is közölték, hogy nem is tervezik más játékokba licencelni autóikat.

Most viszont mégis úgy tűnik, hogy javul a helyzet, ugyanis a Toyota a Forza testvérsorozatának legutóbbi epizódjába, a fent említett Forza Horizon 4-be is visszatérhet. Sőt, most már biztos, hogy vissza is tér, méghozzá december 12-én. Ekkor ugyanis egy frissítéssel elérhetővé válik a Toyota Supra RZ 1998. Azt egyelőre nem tudni, hogy más típusok is bekerülnek-e később a játékba, ahogyan azt sem, hogy ez csak kivételes lépés vagy a Toyota mégis meggondolta magát, és a jövőben több játékban is szerepelhetnek majd az autói.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Forza Horizon 4

Platform:

Fejlesztő: Playground Games

Kiadó: Microsoft Game Studios

Megjelenés: 2018. október 2.

Minimális rendszerigény: Intel i3-4170 vagy i5-7500, 8 GB RAM, GeForce 650 Ti vagy Radeon R7 250X, 65 GB háttértár, 64-bites Windows 10

Ajánlott konfiguráció: Intel i7-3820, 12 GB RAM, GeForce 970/1060 vagy Radeon R9 290X/RX 470, 65 GB háttértár, 64-bites Windows 10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!