25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Újdonságok a World of Tanks és World of Warships játékokban

Frissítések, ünnepi események a Wargaming játékaiban.

Írta: Dino

A hagyományoknak megfelelően a Wargaming idén is különleges eseményekke és ajándékokkal készül az ünnepekre játékaiban. A World of Tanks Holiday Ops 2020-as eseménye december 13-tól egészen január 14-ig tart. Garázsunk ünnepi megjelenést kap, és mi is tovább díszíthetjük, több mint 300 féle dekoráció beszerzésével. Ezekhez különböző küldetések teljesítésével juthatunk hozzá. A Holiday Ops 5. szintjét elérve kapunk egy speciális garázshelyet, különleges járműveknek, majd minden további szintlépésnél eggyel több - és eggyel magasabb szintű - Holiday Ops járműhöz juthatunk.

De ajándékok is várnak minden játékosra december 13-ától, köztük az F42 AMR II-es szintű francia könnyű tankkal.

A tegnapi napon megérkezett a World of Warships 0.8.11-es frissítése, majd miután kiderült, hogy egyes játékosoknál technikai problémákat okozott, holnapra már be is tárazták a 0.8.11.0.1-es javítást is. A tegnapi, 1,9 GB-os csomag meghozta a karácsonyi és újévi újdonságokat, többek közt ajándék konténerekkel, valamint 7 direktívában összesen 82 küldetéssel. Ezek teljesítésével számos jutalmat lehet begyűjteni, köztük például akár a VII-es szintű olasz Gorizia hajót. A dokkban megépíthető a Tier X-es, amerikai Puerto Rico cirkáló, amelyet több fázison keresztül építhetünk meg.

A 0.8.11-es patch újdonságairól az alábbi videóban számolnak be, aki pedig inkább olvasna róluk, itt teheti meg.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!