Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

TT Isle of Man 2

Új előzetest kapott a TT Isle of Man – Ride on the Edge 2

A világ legnehezebb motoros versenyének hivatalos játéka 2020 első negyedévében érkezik meg.

2019.12.23. 01:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még a nyáron jelentette be a KT Racing stúdió, hogy új játékot szentelnek a világ legnehezebb motoros versenyének, készül a TT Isle of Man – Ride on the Edge 2. A játék a napokban új előzetest is kapott.

A fejlesztők elsődleges célja az, hogy a lehető legrealisztikusabb módon ábrázolják a versenyt, beleértve ebben a látványvilágot, de még inkább a járgányok fizikáját és viselkedését. Tudományos alapon igyekeznek a játékban is visszaadni minden olyan fizikai hatást, ami a valóságban a motorosokat éri és befolyásolja a futam közben. Éppen ezért az alapoktól dolgozták ki újra a fékek és lengéscsillapítók viselkedését, utóbbiak a legapróbb úthibákra is reagálni fognak. Emellett a motor túl magas sebességnél egyre jobban inogni fog alattunk, ami ha nem reagálunk előbb-utóbb boruláshoz vezet.

A profi pilóták kihasználhatják majd az ellenfeleiket is, ugyanis közvetlenül mögéjük húzódva kihasználhatják a szélárnyékot, így jól időzítve könnyedén megelőzhetik őket egy-egy kanyarban. Természetesen a győzelemhez nem lesz elég, ha eszetlenül tövig húzzuk a gázkart. Folyamatosan figyelnünk kell a járgányunk állapotára is: a fékekre, a felfüggesztésre, a motor hőmérsékletér, stb.

A TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 az új előzetes mellett egy hozzávetőleges premierdátumot is kapott. Eszerint PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is valamikor 2020 első negyedévében fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

TT Isle of Man 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
TT Isle of Man 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló