Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Someday You'll Return

Dátumot kapott a Someday You’ll Return horror

Első körben csak PC-re érkezik meg a játék, konzolokra csak később várható.

2020.02.06. 14:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A cseh CBE Software még 2018 tavaszán jelentette be, hogy új horror kalandjátékon dolgoznak. A Someday You’ll Return története a jellegzetes kelet-európai vidékre repíti majd a játékosokat. A sztori egy apáról szól, aki sokadjára eltűnt lánya után kutat egy erdőben.

A mindössze két főből álló fejlesztőgárda nem a tipikus ijesztgetős horrorban látja a fantáziát, helyette inkább egy apa belső félelmeit hozzák a felszínre, miközben múltjának sötét titkaira is lassan fény derül. A játékmenet a klasszikus felfedezős kalandjátékok mellett a túlélőjátékokból is merít, így lesz eszközkészítés, növénygyűjtés, lopakodás, sziklamászás és nyomkeresés is. Mivel egy sűrű erdőben fogunk lányunk után kutatni, az egyetlen kapcsolatunk a civilizációval egy mobiltelefon lesz.

A Someday You’ll Return a minap új előzetest kapott, amely picit többet is megmutat a játékmenetből és a ránk váró horrorból. Emellett az is kiderült belőle, hogy PC-re április 14-én érkezik meg a kalandjáték. A PlayStation 4 és Xbox One változatok pedig valamikor az év második felében követhetik majd. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Someday You'll Return
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Someday You'll Return

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló