Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Comanche (2020)

Hétfő estig ingyen játszható az új Comanche

Multiplayer béta zajlik a hétvégén.

2020.02.28. 16:55 | szerző: Dino | kategória: Játék

A THQ Nordic tavaly nyáron jelentette be, hogy felélesztik a NovaLogic egykori legendás helikopter-szimulátorát. A Comanche fejlesztése jó úton halad, és a hétvégére egy nyílt multiplayer bétát hirdettek meg, amelynek keretében mostantól egészen hétfő este 7 óráig bárki kipróbálhatja a játékot. A 12,5 GB-os telepítőcsomagot a Steamről lehet letölteni.

A mostani béta utáni következő lépés a fejlesztők részéről az Early Access indítása lesz, amelyben már az egyszemélyes játékrész is megtalálható majd. A Nukklear a korai hozzáférési fázis kezdetén fogja közzétenni a frissítések tartalmára vonatkozó terveit - és természetesen a felhasználói visszajelzések alapján folytatja majd a fejlesztést.

Két multiplayer játékmódról tudni eddig. Az Infiltration egy aszimmetrikus játék, amelynek minden küldetésében adott egy cél, amelyet csapatunkkal kell teljesíteni - akár a támadó, akár a védekező oldalról. A Blackbox egy Team Deathmatch játékmód, kill confirmationnel.

Fontos újdonsága a Comanche-nak, hogy helikopterünkben egy drón is a rendelkezésünkre áll, amelyet közelharcra küldhetünk ki. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Comanche (2020)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Comanche (2020)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló