Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Chicken Police

Új előzetesen a Chicken Police

A fejlesztők bepillantást engednek a játék fejlesztésének kulisszái mögé.

2020.03.16. 19:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A hazai The Wild Gentlemen stúdió évek óta dolgozik új játékán, a Chicken Police egészen sajátos utat járt be ez alatt. Az egész projekt annak idején képregényként kezdte pályafutását, majd az évek során ebből formálódott kalandjátékká. A fejlesztők a napokban új előzetessel jelentkeztek, amelyben a fejlesztés érdekesebb részleteit mutatják be.

Mivel a Chicken Police hősei antropomorf, vagyis ember testű állatok, ezek megalkotása az egyedi stílus és látványvilág miatt különösen érdekes munka volt a srácok számára. Az egyik főszereplő, Natasha Catzenko hosszú macska-casting eredményeként vált azzá, akit majd a játékban láthatunk. De a több szereplőt vadasparkokban fotóztak le.

Emellett a fejlesztők a szereplők szinkronjára is nagy figyelmet fordítanak (ennek a lehetősége is igen kalandos úton valósult meg), jelentős szakmai múlttal rendelkező színészek szólaltatják meg az egyes karaktereket. A fent említett Natasha Catzeno például Jules de Jongh hangján szólal majd meg, míg a főhős Santino Featherlandet Kerry Shale alakítja.

A Chicken Police a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is még valamikor idén meg fog jelenni. ■

előző
következő
Új előzetesen a Chicken Police
Új előzetesen a Chicken PoliceÚj előzetesen a Chicken PoliceÚj előzetesen a Chicken PoliceÚj előzetesen a Chicken PoliceÚj előzetesen a Chicken PoliceÚj előzetesen a Chicken Police
Chicken Police
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Chicken Police

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló