Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil 3 (2020)

Ma jön a Resident Evil 3 demója

Xbox One-ra már reggel óta, PC-re és PS4-re késő délután érkezik meg a kipróbálható verzió. Közeleg a Resistance mód bétája is!

2020.03.19. 16:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Capcom ma elérhetővé teszi heteken belül megjelenő túlélőhorror-akciójátéka, a Resident Evil 3 demóját. Ebben belekóstolhatunk, milyen lesz az eredetileg 1999-ben megjelent horrorjáték felújított kiadása. A Capcom a második résszel egészen magasra helyezte a lécet, talán minden idők egyik legjobb remake-je készült el egy évvel ezelőtt.

De visszatérve a harmadik rész remake-jéhez, a demóban a játékosok belebújhatnak végre Jill Valentine bőrébe, aki Carlos Oliveira és a UBCS oldalán próbálja meg kimenekíteni a civileket az összeomlás szélére sodródott Raccoon Cityből. Csakhogy ez nem olyan egyszerű, ugyanis az elpusztíthatatlan biológiai fegyver, a Nemesis végig a sarkában van, mivel azt a küldetést kapta, hogy pusztítsa el Jillt.

Hogy még érdekesebb legyen a dolog, a demóban elrejtettek húsz pici Mr. Charlie szobrocskát. Ezeket is fel lehet kutatni és el lehet pusztítani, ha valaki további kihívásra vágyik. Aki pedig teljesíti a demót, az a végén egy exkluzív előzetest is megnézhet.

A Resident Evil 3-mal egyszerre érkezik majd meg a Resident Evil: Resistance is, amely egy aszimmetrikus multiplayer játék lesz. Ebben öten játszhatunk együtt, amelyből négy játékos egyszerű civileket, az ötödik viszont a Nemesist irányíthatja majd. Március 27-én rajtol el a nyílt béta, amely egészen a teljes játék április 3-i premierjéig fog tartani. A béta során a játék négy gonosza közül Daniel Fabron bőrébe bújhatunk, hogy a Nemesist rászabadítsuk négy kiutat kereső civilre egy állomáson.

A Resident Evil 3 demója Xbox One-ra már ma reggel óta elérhető, míg PC-re és PlayStation 4-re késő délután, 18:00-kor aktiválják. Hasonló lesz a Resistance bétájának rajtja is, mivel március 27-én reggel 8:00-kor Xbox One-ra, majd délután 18:00-kor PC-re és PlayStation 4-re is elindítják. ■

Resident Evil 3 (2020)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Resident Evil 3 (2020)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló