Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

Sam Fisher visszatér!

Épp csak nem saját játékban, hanem a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpointban…

2020.03.20. 12:54 | GeryG | kategória: Játék

Rajongók milliói immár hét éve várják hiába, hogy a Ubisoft újra elővegye egyik legnépszerűbb szériáját, a Splinter Cellt. A lopakodós-taktikai akciójátékban egy különleges ügynököt, Sam Fishert irányíthattuk különféle izgalmas küldetéseken. Sokan a Metal Gear Solid konkurenciáját látták a játékban, amiben van is igazság. Csakhogy a Ubisoft a 2013-as Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist óta nem vette elő újra a szériát.

Ez persze nem jelenti azt, hogy Sam Fisher ne bukkant volna fel azóta, hiszen 2018-ban vendégszereplőként találkozhattunk vele a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandsben. Hamarosan hasonlóra kerülhet sor ismét.

A Ubisoft egyelőre nem árult el további részleteket, de a minap bejelentették, hogy Sam Fisher szerepelni fog a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpointban. Erre március 24-én kerül majd sor, addig a franciák további részleteket is el fognak árulni.

Persze ez aligha vigasztalja a rajongókat, hiszen egyelőre továbbra sincs szinte semmi jele, hogy a Ubisoft új epizóddal bővítené a Splinter Cell szériát. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

hozzászólások (1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2020.03.20. 16:11
Üdvös, hogy további single küldetések jelennek meg.

De azért bizakodom, hogy nem lesz olyan piszok nehéz a Sam Fisher küldetés, mint a Wildlands-ban. Egyébként is "piszok nehéz" nehézségi szinten játsszuk a játékot, de a Sam Fisher küldetések drótozottan, triggerezetten a kitolásra voltak kódolva.

Értsd: video animáció kötelező jelleggel, ami után azonnal lehetetlen helyzetben találod magad, amibe magadtól soha nem kerülnél...
ajánlott olvasnivaló