Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Company of Crime

Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!

Körökre osztott alvilági birodalom-építő taktikai játék készül.

2020.04.09. 19:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Továbbra is úgy tűnik, hogy a körökre osztott taktikai-stratégiai játékok új reneszánszát éljük, íme egy újabb induló az egyre sűrűsödő mezőnyben! A Company of Crime egy alvilági birodalomépítő játék lesz, amelyben a ’60-as években London piszkos ügyeit kell valahogy egy kézben megtartanunk.

A játékosok két oldal közül választhatnak majd: vagy valamelyik koszos kis banda vezetőivé válnak, hogy szisztematikusan az egész város felett átvegyék az uralmat, vagy épp ellenkezőleg – a Scotland Yard egyik nyomozóját alakítják, és megpróbálják apránként felszámolni az összes ilyen bandát.

A harcrendszer az XCOM-féle körökre osztott rendszert követi, elsősorban közelharci fegyverekkel. A játékosok a gengszterek oldalán úgy állíthatják össze bandájukat, hogy a tagok egyedi képességeivel végre tudják hajtani a „melókat”. Aki viszont a rendőrök oldalán játszik, annak a kihallgatásban és nyomozásban kell jeleskednie.

A Company of Crime a tervek szerint valamikor a nyáron fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!
Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!Légy London alvilágának ura a Company of Crime-ban!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló