Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks Blitz

Nyerj egy darab földet a Holdon!

Érdekes promóció a World of Tanks Blitzben.

2020.04.10. 12:29 | szerző: Dino | kategória: Játék

Új játékmód került a World of Tanks mobilos változatába, a World of Tanks Blitzbe. A Gravity Force módban többek közt az új Sea of Tranquillity pályán, a Hold felszínén csaphatnak össze a tankok, űrbeli körülmények között. De a megváltozott gravitációt más pályákon is megtapasztalhatják a játékosok április 10-16. között.

Az eseményen való részvételhez legalább V-ös szintű tankkal kell rendelkeznünk. A legjobb játékosok pedig igazán különleges jutalmat kapnak: 1-1 hektárnyi telket szerezhetnek a Holdon a Mare Tranquilitatis területből.

Mindezt az amerikai Lunar Embassy közreműködésével valósítja meg a Wargaming. A válallat alapítója, Dennis Hope 1980-ban egyfajta jogi kiskaput kihasználva igényelt tulajdonjogot a Hold, valamint a Föld további ismert bolygóinak (és azok holdjainak) területére. Ezt követően pedig megkezdte az értékesítését a Holdon lévő "telkeknek": egy hektárt 24,99 dollárért lehet megvásárolni. A legjobb World of Tanks Blitz játékosokra most ezekből a telkekből vár néhány. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

World of Tanks Blitz
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Tanks Blitz

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló