Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Disintegration

Kiderült, mikor jelenik meg a Disintegration

A világunk annyira elpusztult, hogy az emberek már csak robottestben merészkedhetnek ki a szabadba.

2020.05.12. 14:34 | GeryG | kategória: Játék

Marcus Letho neve elsősorban a Halo széria rajongóinak csenghet ismerősen, de a fejlesztő immár vadonatúj játéka megjelenésére készülődik. A Disintegrationt a mindössze harminc főt számláló V1 Interactive stúdiója készíti, akik már a munka utolsó fázisánál tartanak.

A Disintegration története a távoli jövőbe repít minket, amikorra a bolygó erőforrás-tartalékai a kimerülés határára jutottak, a világunk szinte teljesen elpusztult, a természet pedig kegyetlen és veszélyes. Egy ilyen környezetbe egy egyszeri halandó nem is nagyon merészkedhet ki, ezért fejlesztették ki az integráció folyamatát. Ilyenkor az illető agyát egy robottestbe ültetik át, de természetesen ezt nem kötelező senkinek sem vállalni. Csakhogy egy új katonai szervezet tűnik fel a színen, akik átveszik a hatalmat, és mindenkit arra akarnak kötelezni, hogy végezze el az integrációt.

A játékosok Romer Shoal felett vehetik át az irányítást, aki egy kis csapatnyi lázadót vezet a katonai szervezet ellen. Az egyszemélyes kampány küldetései során egy gravcycle járgányt is vezethetünk, amely csurig van pakolva mindenféle fegyverekkel.

Természetesen a Disintegration nem csak egyszemélyes kampánnyal, de multiplayer móddal is rendelkezni fog. És most már azt is lehet tudni, hogy minderre mennyit kell még várnunk. A kiadásért felelős Private Division ugyanis bejelentette, hogy a premierre PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is június 16-án kerül majd sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Disintegration
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Disintegration

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló