Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Skully

Nyár közepén jön a koponyás kaland, a Skully

A játékban egy második esélyt kapó koponyát irányíthatunk, aki idővel különféle lények testét is magára tudja ölteni.

2020.05.18. 14:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes játék készül az indie Finish Line Games stúdiójában. A Skully egy ügyességi akció-kalandjáték lesz, amelynek főhőse egy koponya. A játékot a Modus Games karolta fel, akik már a premier várható dátumát is felfedték.

A Skully története egy szigeten játszódik, ahol küszöbön áll a háború két nép között. Mi egy mágikus erővel rendelkező helybéli által feltámasztott koponyát irányíthatunk, akivel egyetlen célunk van: beteljesítve gazdánk óhaját, meg kell akadályoznunk a háború kitörését.

Ez egy koponya számára meglehetősen nehézkes feladat még akkor is, ha e koponya képes magától gurulva közlekedni. Éppen ezért fel kell kutatnunk a szigeten mindenfelé található mágikus forrásokat, ezekben megmártózva ugyanis különféle lények alakját ölthetjük magunkra. E lények pedig mind más és más képességekkel bírnak, a játékmenet pedig pont erre a változatosságra épít, mivel a fejtörők megoldásához is ezeket kell majd használnunk.

A Skully fejlesztése PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre folyik, a premierre pedig augusztus 4-én kerül majd sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Nyár közepén jön a koponyás kaland, a Skully
Nyár közepén jön a koponyás kaland, a SkullyNyár közepén jön a koponyás kaland, a SkullyNyár közepén jön a koponyás kaland, a SkullyNyár közepén jön a koponyás kaland, a SkullyNyár közepén jön a koponyás kaland, a SkullyNyár közepén jön a koponyás kaland, a SkullyNyár közepén jön a koponyás kaland, a SkullyNyár közepén jön a koponyás kaland, a Skully
Skully
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Skully

hozzászólások (1)

BAlam
BAlam 2020.05.19. 04:07
Nem vagyok oda a platformerekert (bena vagyok hozzajuk) de ez nagyon tetszik.
ajánlott olvasnivaló