Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2020

Ilyen lesz a digitális gamescom

Ilyen lesz a digitális gamescom

Online közvetített események augusztus 27-30. között.

2020.05.20. 10:25 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2020

Sajnos a vírushelyzet miatt az idei évben elmarad a nagy kölni gamerrendezvény, a szervezők munkájának köszönhetően mégse maradunk gamescom nélkül. Ahogy azt már korábban bejelentették, digitális formában valósítják meg a programokat, mostanra pedig az is kiderült, ez mit jelent.

Az idei gamescom augusztus 27-30. között kerül megrendezésre, és ahogy a szervezők fogalmaztak, négy pillérre építik fel az egészet. Az első a gamescom now, az online közvetítések elsődleges központja. Itt külön része lesz többek közt a cosplayeseknek, a tartalomgyártóknak, az esportoknak, az indie-knek, de itt lesznek a virtuális kereskedelmi standok is.

Ilyen lesz a digitális gamescom

A gamescom now oldalán lesz elérhető a 27-i nyitóesemény, a gamescom: Opening Night Live, amelyet az előző évhez hasonlóan Geoff Keighley vezényel le. Ahogy a kiállításon is saját részlegük lett volna, itt is külön műsort kapnak a független fejlesztők: a gamescom: Awesome Indies keretében augusztus 29-én mutatják be játékaikat. A gamescom: Daily Show keretében pedig minden nap beszélgetéseket, interjúkat hallhatunk majd aktuális játékokról és témákról. A digitális rendezvény zárása pedig a 30-án bemutatásra kerülő gamescom: Best of Show lesz, amelynek keretében a szokásos díjakat fogják kiosztani.

A harmadik nagy elem az együttműködések különböző hivatalos partnerekkel, akik saját eseményeket tartanak a gamescom ideje alatt. Végül pedig a negyedik pillért a devcom játékfejlesztői konferencia jelenti, amely szintén online formában kerül megrendezésre. ■

Fotó: gamescom/Koelnmesse

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló