25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új előzetest és dátumot is kapott a Serious Sam 4

A videóban látható hárpiák máris kiverték a biztosítékot néhány rajongónál.

Írta: GeryG

Még jó két évvel ezelőtt derült ki, hogy a Croteam csapata negyedszer is visszatér első sikerei színterére, vagyis készül a Serious Sam 4. Aztán jött a nagy csend – egészen mostanáig. Kaptunk ugyanis egy vadonatúj előzetest, amelyen a fejlesztők mesélnek a széria előzményeit feldolgozó játékról, miközben mi ízelítőt kapunk a ránk váró végtelen hentelésből. Ha a Doom Eternalra azt mondtuk, hogy pörgős és egy pillanatig sem hagy lazítani minket, akkor erre nem tudom, mit fogunk mondani.

Érdekesség, hogy az új előzetes miatt néhány rajongó már most, a premier előtt hisztizni kezdett. Ők ugyanis kiszúrták, hogy a játékban szereplő hárpiák melleit eltakarták, ami szerintük történelmileg nem hiteles, mivel a hárpiákat mindig is fedetlen keblekkel szokták ábrázolni. E roppant fontos felvetésre végül a Croteam is reagált, akik finoman jelezték, hogy a világhálón a játékukon kívül bőven van hol melleket nézegetni…

Ami viszont jóval fontosabb, hogy vére az is kiderült – még ha nem is napra pontosan –, hogy mikor jelenik meg a Serious Sam 4. A jelenlegi tervek szerint PC-re és Stadiára is valamikor idén augusztusban számíthatunk a premierre.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Serious Sam 4
  • Serious Sam 4
  • Serious Sam 4
  • Serious Sam 4
  • Serious Sam 4
  • Serious Sam 4
  • Serious Sam 4

Serious Sam 4

Platform:

Fejlesztő: Croteam, Timelock Studio

Kiadó: Devolver Digital

Megjelenés:
2020. szeptember 24. PC, Stadia
2022. december 7. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!