Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DiRT 5

Videón a DiRT 5 karrier módja

Idén ősszel tovább folytatódik a rallys széria.

2020.06.19. 12:53 | GeryG | kategória: Játék

A Codemasters új videóval jelentkezett, amelyen az őszre várt DiRT 5 karrier módját mutatják be. A régóta futó franchise új epizódja idén ősszel landolhat a boltok polcain. Az autós játékokban általában nem különösebben változatos a karrier játékmód, hiszen többnyire mindegyik ugyanarról szól: egy névtelen versenyzőből kell világbajnokot faragni.

Nos, a DiRT 5 esetében egészen másra lehet számítani. Egy komplett történet részesei leszünk, amelyhez nem akármilyen színészeket és médiaszereplőket nyertek meg a készítők. A játékos által irányított versenyző mentorát, Alex „AJ” Janiceket Troy Baker szólaltatja majd meg, míg a történet negatív figuráját, Bruno Durandet Nolan North alakítja. Mellettük a sztorit a közösségi médiában ismert Donut Media két arca, James Pumphrey és Nolan Sykes fogja vezetni podcastek formájában.

A karrier játékmódban öt fejezetet kell majd teljesíteni, ezek összesen 130 eseményt ölelnek fel. Ezeket kilenc versenytípusba sorolják, de lesznek egy az egy elleni kihívások is. A versenyek során pecséteket lehet gyűjteni a helyezésünk függvényében. Ha pedig megvan a szükséges mennyiség, nekifuthatunk az adott fejezet fő versenyének is.

A DiRT 5 a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra október 9-én fog megjelenni. A PlayStation 5 és Xbox Series X változatok premierdátumát csak később fogják bejelenteni. A Stadia verzió pedig várhatóan 2021 elején érkezhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

DiRT 5
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DiRT 5

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló