Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alchemist Adventure

Megjelent az Alchemist Adventure korai változata

A fantasy akció-szerepjátékban a négy fő elem, a tűz, víz, föld és levegő segítségével alkothatunk mindenféle főzeteket.

2020.07.06. 14:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már elérhető a Steamen az Alchemist Adventure korai változata. A brazil Bad Minions stúdió akció-szerepjátékában Mya, egy fiatal alkimista történetét ismerhetjük meg, aki egy titokzatos, elfeledett világban kutat eltűnt szerettei után. Kalandja során ősi vidékeket fedez fel, sosem látott szörnyekkel harcol és csavaros fejtörőket old meg.

Mint minden valamire való alkimista, ő is jól ismeri a különféle alkotóelemeket, amelyekből mindenféle hasznos főzetet tud készíteni. Ezek alapját a négy fő elem, a tűz, a víz, a föld és a levegő adja, de rengeteg más elemet is fel kell hozzájuk használni. E főzetekkel gyógyíthat, bombákat készíthet vagy épp kardját ruházhatja fel extra képességekkel.

De szintén az alkímia segítségével változtathat a környezetén, hogy egy-egy akadályt legyőzzön: jégből emel hidat egy szakadék fölé vagy megemeli egy folyó vízszintjét, de bizonyos kincsesládák kinyitásához is használhatja.

Arról egyelőre nincs hír, hogy az Alchemist Adventure teljes változata mikor jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Megjelent az Alchemist Adventure korai változata
Megjelent az Alchemist Adventure korai változataMegjelent az Alchemist Adventure korai változataMegjelent az Alchemist Adventure korai változataMegjelent az Alchemist Adventure korai változataMegjelent az Alchemist Adventure korai változataMegjelent az Alchemist Adventure korai változataMegjelent az Alchemist Adventure korai változataMegjelent az Alchemist Adventure korai változataMegjelent az Alchemist Adventure korai változata

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló