Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mafia: Definitive Edition

Egy hónapot csúszik a Mafia: Definitive Edition

A járvány kicsit lassított a fejlesztési munkákon.

2020.07.07. 22:37 | Dino | kategória: Játék

Nyár végére, egész pontosan augusztus 28-ára tervezte a 2K és a Hangar 13 a Mafia: Definitive Edition kiadását, azonban a járvány közbeszólt, és a nehézségek miatt úgy döntöttek, kicsit csúsztatnak ezen a dátumon, annak érdekében, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötniük a játékélmény minőségével kapcsolatosan.

A felújított verzió így egy hónappal később, szeptember 25-én fog megjelenni. A várakozás megkönnyítése (vagy inkább megnehezítése?) érdekében pedig július 22-én hosszabb betekintést adnak majd a játékmenetbe. Addig egy nyúlfarknyi friss trailert lehet megnézni.

„Ez a kezdetektől egy szenvedélyes projekt volt számunkra. Számos fejlesztőnk segített az eredeti Mafia létrehozásában, és mindannyian elkötelezettek vagyunk, hogy egy olyan frissített élményt alkossunk, ami méltó ehhez az időtlen klasszikushoz. Nagyra értékeljük a türelmeteket és megértéseteket, hogy a lehető legjobb Mafia: Definitive Edition élményt készíthessük el összes rajongónknak világszerte.” - írják a kiadott közleményben.

A Mafia: Definitive Edition PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik, 2020. szeptember 25-én. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Mafia: Definitive Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mafia: Definitive Edition

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló