Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadow Warrior 3

17 perc a Shadow Warrior 3-ból

Mókás beszólások és sok-sok vér vár ránk a friss videóban.

2020.07.20. 22:06 | szerző: Dino | kategória: Játék

Vannak kiadók, akik inkább csak csepegtetik megjelenés előtti játékaikról az információkat (még arról is külön hírt adva előre, hogy hamarosan elárulják, mikor jön a bejelentésük felfedése), mások pedig egyenesen a nyakunkba öntik a remek látnivalókat programjukból. A Devolver Digital az előbbihez tartozik a Flying Wild Hog csapat új alkotása kapcsán, ugyanis nem sokkal azután, hogy röviden bejelentette, hogy készül a Shadow Warrior 3, már kaptunk is egy rövid kedvcsinálót, most pedig egyenesen 17 percnyi videót kapunk a játékból.

A friss videóban vegyesen láthatunk átvezető jeleneteket és rendes játékmenetrészleteket, természetesen Lo Wang főszereplésével. Aki gondoskodik arról, hogy miközben változatosabbnál változatosabb módon likvidáljuk ellenségeink hadát, ne unatkozzunk. Folyamatos beszólásaival csal mosolyt az arcunkra, hol a Trónok harcából, hol a Pókemberből, esetleg MC Hammertől idézve egy-egy mondatot.

A több mint negyed órányi videóból tehát látszik, hogy se vérből, se humorból nem lesz hiány a játékból, amely látványvilágát tekintve is elég impresszíven néz ki. A megjelenésére azonban még várnunk kell, ugyanis 2021-re tervezik a Shadow Warrior 3 kiadását. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Shadow Warrior 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadow Warrior 3

hozzászólások (3)

Skorpio90
Skorpio90 2020.07.21. 10:57
Ez egyre zseniálisabb 8)
Dilizs
Dilizs 2020.07.21. 18:36
Várós!
Gobiakos
Gobiakos 2020.07.21. 20:25
Mennyire agybeteg cucc már ez!!!!! :D :D :D :D :D
ajánlott olvasnivaló