Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks

Pankrátorok a konzolos World of Tanks SummerSlam szezonjában

The Undertaker, Becky Lynch és más WWE-sztár kap saját tankot a játékban.

2020.07.23. 12:14 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az 5.0-s frissítéssel elindult a konzolos World of Tanks első szezonja, a SummerSlam, amely egészen szeptember 21-éig tart. Ennek keretében a WWE-vel együttműködve pankrátorok által insprált tankok kerültek a játékba PlayStationön és Xboxon.

A Superstar Collector Tankok közé öt harci jármű került: The Undertaker, Becky Lynch, Andre the Giant, Sgt. Slaughter és "Stone Cold" Steve Austin kapott egy-egy tankot a játékban.

A közel 10 gigabyte-os 5.0-s frissítéssel búcsút mondanak a fejlesztők az Xbox 360-as változatnak, a jövőben az X360-as játékosok már csak egy búcsúüzenetet kapnak a játék elindításakor. A PlayStation 4-en és Xbox One-on játszók viszont mostantól platformtól függetlenül küzdhetnek egymással, a matchmaking ugyanis cross-platformmá vált a frissítéssel.

Persze a hatalmas update számos más, kisebb-nagyobb változást, újdonságot is hozott. Kaptunk például egy új pályát (Sunset Coast), csiszoltak a meglévő térképeken, számos egyensúlybeli módosítás is történt, és visszatért a Commander játékmód. Az újdonságok teljes listája itt olvasható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Pankrátorok a konzolos World of Tanks SummerSlam szezonjában
Pankrátorok a konzolos World of Tanks SummerSlam szezonjábanPankrátorok a konzolos World of Tanks SummerSlam szezonjábanPankrátorok a konzolos World of Tanks SummerSlam szezonjábanPankrátorok a konzolos World of Tanks SummerSlam szezonjábanPankrátorok a konzolos World of Tanks SummerSlam szezonjábanPankrátorok a konzolos World of Tanks SummerSlam szezonjábanPankrátorok a konzolos World of Tanks SummerSlam szezonjábanPankrátorok a konzolos World of Tanks SummerSlam szezonjábanPankrátorok a konzolos World of Tanks SummerSlam szezonjában
World of Tanks
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Tanks

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló