Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Godhood

Elhagyta az Early Access fázist a Godhood

A menedzselős istenszimulátor immáron teljes pompájában várja a játékosokat.

2020.08.12. 11:38 | Pixelhexer89 | kategória: Játék

Egy szakállas szóviccel élve, az utrechti székhelyű Abbey Games egy valóban isteni független fejlesztőstúdió. Mégpedig azért, mert viszonylag rövid életútjuk során már a második istenszimulációs játékot jelentetik meg, ugyanis a 2013-ban megjelent Reus című alkotás is az ő nevükhöz fűződik.

Újabb játékuk, a Godhood 2019 nyarán került be a Steam Early Access programjába, majd a tegnapi napon hivatalosan is saját lábra állt. Manuel Kerssemakers, a fejlesztőstúdió designere és programozója a megjelenés kapcsán elmondta, hogy az elmúlt 12 hónap tele volt megpróbáltatásokkal, beleértve azt is, hogy néhány kollégától meg kellett válniuk. Azonban hála a játékosok visszajelzéseinek és a csapat játékba vetett hitének – ami ugye egy vallásmenedzselős produkció esetében nem hátrány ;-) – a Godhood kiléphetett a korai hozzáférés állapotából.

A hivatalos megjelenés alkalmából kiadott trailerben megtekinthetjük, hogyan jutott el a játék a megjelenésig, illetve megismerkedhetünk a legújabb funkciókkal és frissítésekkel is. A történet szerint egy közép-amerikai kultúra vallását kell megalapítanunk, amelynek követőit többek között isteni jelek vagy álmok által irányíthatjuk. Attól függően, hogy vallásunk milyen alaptételt testesít meg (háború, béke, bujaság, erkölcsösség, kapzsiság, jótékonyság, őrület), vallási hagyományokat és tanításokat adhatunk át a követőinknek. Papokat, druidákat, táltosokat toborozva pedig felkészülhetünk a más vallásokkal történő konfrontációra, amit egy körökre osztott összecsapás keretében bonyolíthatunk le.

A Godhood PC-exkluzív játékként már elérhető a Steam és a GOG.com kínálatában. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Elhagyta az Early Access fázist a Godhood
Elhagyta az Early Access fázist a GodhoodElhagyta az Early Access fázist a GodhoodElhagyta az Early Access fázist a GodhoodElhagyta az Early Access fázist a GodhoodElhagyta az Early Access fázist a GodhoodElhagyta az Early Access fázist a GodhoodElhagyta az Early Access fázist a GodhoodElhagyta az Early Access fázist a GodhoodElhagyta az Early Access fázist a Godhood

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló